• 瀏覽: 4,044
  • 回覆: 30
提示: 違規內容已被屏蔽
道理真係一樣,錢就佢袋,死就台灣,黃絲頭錢已袋,手下監底見。我都未見過咁笨既人。洗腦洗到以為自己係醒目仔

條臭西仲好意思反華

痛死啦!😭😭😭

引用:
原帖由 team123123 於 2022-8-7 23:55 發表

黃屍話淘寶啫,有幾痛
個巫婆臨老諗住震夫杆,結果臨老過唔得世,害了全家!以後連內地都入唔到,家人工作不可涉及中國交易服務🤭🤭🤭

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 7-8-2022 11:52 PM 發表
道理真係一樣,錢就佢袋,死就台灣,黃絲頭錢已袋,手下監底見。我都未見過咁笨既人。洗腦洗到以為自己係醒目仔
================
前有12人蛇去台灣,近有四傻西貢碼頭等.
黃人本色,高畜系利用低畜來取著數...
高畜眼中低畜跟低能掛勾,百騙百上當...

呢D嘢,連美國民眾都知,
希望中國射鬼佩洛西落嚟。

自古至今成功商賈,都是靠官商勾結利益輸送關係,自製機會沽空,春江水暖鴨先知。

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-7 23:53 發表
痛死啦!😭😭😭
曱甴話無得用支付寶無得淘寶啫呢鑊叫冚家鏟一鑊比呀爺鏟佢全族

引用:
原帖由 team123123 於 2022-8-8 00:01 發表

肥蓬都有版佢睇,真係唔明隻配藥西諗咩,除非呢次去台灣省搵既錢多過佢屋企係大陸搵既錢,唔係真係唔知佢搏乜

定係真係諗住大陸唔敢郁佢
佢諗著大陸奈佢唔何……點知……冚家鏟

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 8-8-2022 12:01 AM 發表
呢D嘢,連美國民眾都知,
希望中國射鬼佩洛西落嚟。
==========
這條阿婆系美國國內是乞人憎.
明眼人都睇到她去台灣是無事生非,挑起亂局...

引用:
原帖由 team123123 於 2022-8-8 00:01 發表

肥蓬都有版佢睇,真係唔明隻配藥西諗咩,除非呢次去台灣省搵既錢多過佢屋企係大陸搵既錢,唔係真係唔知佢搏乜

定係真係諗住大陸唔敢郁佢
老尾政要仲系以為自己橫行,丁蟹一樣,結果郁你又如何?白皮豬,G7,以為仲系殖民霸主時代,一個中國怒懟你G7,一句廢紙一張,極盡羞辱所謂新8國聯軍!
東升西降,不可逆轉!

西婆系出名門,從小到大一帆風順。唯一挫敗就是80年代在北京被定過罪(詳細罪名忘記了),所以佢對中國一直懷恨在心!今次佢一意孤行去台灣,原本就是想向阿爺示威、落阿爺面。點知阿爺英明神武,條西婆一走馬上發難、包圍台灣並且突破中線,以後再也沒有中線,祖國統一大業指日可待!真的要多謝西婆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]