• 瀏覽: 13,654
  • 回覆: 48
+8
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-9 17:24 發表

或者、可能、有機會呢次真係打呢,一定係,除非唔係!

小粉紅已經急不及待,慾射不能!
又分身!以為人地唔知

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-9 18:03 發表

真打,一定睇到!

打咀炮,都一定睇到!
"不抬頭看天就看不到飛彈啦"

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-8-8 16:39 發表
呆娃1450網軍話,尾巴裂根號馳臺
在畫圈圈吶,又轉回去!

附件

007IaiI4ly1h50j5rb6qnj31cg0u0tc2.jpg(28.38 KB)

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2022-8-10 00:14 發表

在畫圈圈吶,又轉回去!
行咁近,明知唔會開火,咁駛開啲睇吓點!

真心希望解放軍威返一次,主動出擊!

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-9 21:34 發表

"不抬頭看天就看不到飛彈啦"
你真正小粉紅心態!

真心的,我也希望解放軍真正能夠威返一次,唔好再令你失望!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 11:15 發表

你真正小粉紅心態!

咁要台灣人可以挺直腰桿,抬頭望去天空才可以做得到

引用:
原帖由 雨農 於 2022-8-9 16:49 發表

解放軍擅長是P圖而不是作戰!要打準備了好幾十年還不動手等什麼?,咪傻瓜啦!
話P圖果D, 係咪想大陸去影多D?
大陸應該去影多D, 影得晤好? 冇問題, 影過.

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 11:15 發表

你真正小粉紅心態!

蔡英文愛將林智堅的論文已被確認是抄襲啦
1450還是快點去護航吧

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-8-10 11:11 發表

行咁近,明知唔會開火,咁駛開啲睇吓點!

真心希望解放軍威返一次,主動出擊!
解放軍很和平的

引用:
原帖由 kingking99 於 2022-8-10 11:40 發表

咁要台灣人可以挺直腰桿,抬頭望去天空才可以做得到
民進黨感謝解放軍做勢
未來選舉民進黨必勝

引用:
原帖由 過客128 於 2022-8-10 12:57 發表

話P圖果D, 係咪想大陸去影多D?
大陸應該去影多D, 影得晤好? 冇問題, 影過.
繼續P繼續影,台灣人已經在台第五代,很快又過五十年,口號嘴炮還是日日打!
佩洛西姨姨訪台嚇到解放軍不敢出來,屁也不敢放一個。

引用:
原帖由 rayhome99 於 2022-8-8 18:30 發表

老美武器芯片嚴重依賴台積電生産,一旦發生戰爭,台積電工廠一係被毀,一係無法出貨,美國根本無芯片用。

現時美國無法自行生產足夠芯片。世界各國處境一樣,亦即是說,一旦台灣無法出貨,只能靠三星生產。
如果南韓敢幹預,大陸就可以聯合金仔對南韓發動突襲,美國佬雖然有駐軍,但是美軍不懂打大兵團穿插作戰,二戰時德軍是和蘇軍大兵團消耗下被打敗。所以如果大陸和北韓聯合,南韓的那些美軍肯定也不是對手,還有到時三星也出不了半導體。

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2022-8-10 00:14 發表

在畫圈圈吶,又轉回去!
列根去左飲sake嘆壽司好唔得閑

引用:
原帖由 雨農 於 2022-8-9 13:29 發表
軍事分析:有戰機進入對方中線,戰機必定升空驅趕,假設唔成功後防空導彈必然發射,怎會什麼都沒有發生!
用乾坤大內宣內功心法,無警報,無攔截,無報導等於無事發生

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]