• 瀏覽: 49,314
  • 回覆: 326
+33
引用:
原帖由 golfboy 於 2022-8-7 19:24 發表

1450 惡鬥五毛小粉紅,好睇
正因為1450違背良心地用文宣美化西方列強瘋狂搶豬肉
西方更加 肆無忌憚 名正言順 地瘋狂搶搶搶搶搶
成也1450 敗也1450

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-7 19:21 發表
什么是1450?
聽講係每日都14:50分發動攻擊嘅鍵盤戰士

引用:
原帖由 T2. 於 2022-8-7 18:57 發表
中國解放軍8月7日繼續進行聯合演訓。中國智庫南海戰略態勢感知計劃(SCSPI)稍早發布的最新消息,美國海軍導彈測量船「霍華德・洛倫岑」號導彈測量

會唔會畀解放軍D導彈打沉? 唔覺意射歪在.

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2022-8-7 19:36 發表
1450話中國人導彈晶片係台積電做..咁蠢既人,其實唔想中國收返..但地緣太好..無辦法..
台蛙人好食懶做,佢肯投降都要浪費米飯養佢地

美軍只是紙老虎.....

引用:
原帖由 keke009 於 2022-8-7 19:46 發表

會唔會畀解放軍D導彈打沉? 唔覺意射歪在.
撞船咪得囉

引用:
原帖由 傻仔皮 於 2022-8-7 19:46 發表

香討有無1450?  係咪5毛一個貼呀? 俗稱5毛.

引用:
原帖由 傻仔皮 於 2022-8-7 19:46 發表

佢地通常成群出沒,好易認

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-8-7 19:06 發表
再係咁落去 全球各國真係向晒台灣靠攏
傻都未好番,咁嘅說話都講得出

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2022-8-7 19:48 發表
美軍只是紙老虎.....
美共係市井流氓,只比昆蟲高級一點點

系咪真系圍呆彎軍演10天+?咁即系開打了!呆彎軍機,戰艦沒氣油補給!
局你呆彎開第一炮了…不然突破不了…
此時,要昅住尾日軍事動靜!可能世界大戰3上演了😅

話係導彈探測, 其實係海底探測都唔定. 有核潛失左聯, 又唔敢講出黎, 唯有靜雞雞去探下, 睇下搵唔搵得返.

中方停左雙方軍事溝通渠道後
美方就即刻唔敢亂黎
因為之前佢地知道 只要仲有溝通渠道
就算去到最危險既時候
雙方都一定可以仲有對話管道
所以美方先敢係咁踩上黎
而家無左呢條管道
就要美方自己拿捏 所以就會出現呢個情況

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-8-7 19:06 發表
再係咁落去 全球各國真係向晒台灣靠攏
這句說話好熟

我記起啦!   黎智英同 黃屍 講「我地冇可能會坐監」

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-7 19:50 發表
系咪真系圍呆彎軍演10天+?咁即系開打了!呆彎軍機,戰艦沒氣油補給!
局你呆彎開第一炮了…不然突破不了…
此時,要昅住尾日軍事動靜!可能世界大戰3上演了😅
好大機會⋯⋯

大家會擔心嗎?
https://news.ebc.net.tw/news/politics/331065

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]