• 瀏覽: 16,199
  • 回覆: 75
+10
天水圍有人車內燒炭。警方昨日(6日)接報指,一名姓鄧(46歲)女子離開新生村的住所後便告失蹤。警員今日(7日)清晨6時5

財困學人養車? 定係架車好耐都賣唔出?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220807/bkn-20220807105351609-0807_00822_001.html

呢個疫情的大生意埋葬左唔少人,
澳洲已經係1年零1個月前鬆綁
新加坡在連日大攪國慶,D香江專家就噏人每天上萬人中招

賊到流出汁

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-7 12:50 發表

賊到流出汁
鬆綁嘅地方依家經濟係咪好好

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-7 12:50 發表

賊到流出汁
禁外國一定冇人在疫情下因財困而自殺

好在已經46歲,都無咁可惜

抗疫抗到人灰爆,缺氧而死免戴罩

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-7 12:58 發表

鬆綁嘅地方依家經濟係咪好好
你天真如幼兒園內的小寶寶
韮菜田每天有人灌水施肥料

仲識得出去燒, 都算有良心.

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-8-7 12:36 發表
天水圍有人車內燒炭。警方昨日(6日)接報指,一名姓鄧(46歲)女子離開新生村的住所後便告失蹤。警員今日(7日)清晨6時5

財困學人養車? 定係架車好耐都賣唔出 ...
RIP

Rip 🙏

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-7 12:50 發表

會唔會係搵食車?
住天水圍外圍嘅 郊區, 車係必須品。

R.I.P 

引用:

賊到流出汁
日本今年重開花火祭添,咪每日廿萬確診!經濟一樣死晒!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]