• 瀏覽: 32,363
  • 回覆: 216
+7
引用:
原帖由 gerson161 於 2022-8-6 21:13 發表
班靚聽到未?大佬又要你哋交保護費

美國已經承認無法攔截東風高超音速彈導導彈,咁仲學乜人去保護人?美國D盟友仲未醒?

又有借口賣爛銅爛鐵

Mark貴幾倍賣過期武器強迫進貢

倭寇好撚強呀,美國洗乜驚佢被中國打死呀?

引用:
原帖由 waltzno2 於 2022-8-6 21:11 發表
美國淨係識叫人買佢嘅武器,咁就係保護咗你地架啦
台灣比中國圍島軍演美艦都唔出嚟遊下仲話撐台堅如磐石

首先係買多D軍火先

美國何時將土地歸還給當地原住民?

請解釋「美國對一個中國原則沒變」與「保護亞太『在中國的一個省份』的盟友」是否有抵觸?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-8-6 21:07 發表
中美關係受到美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯佩羅西、裴洛西或波洛西)最近訪台衝擊,北京宣布暫停中美在包括氣候議題在內的對話。白宮.........

黑 ...
我知!小弟一齊按人口,1人比usd$1000買二手武器

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-8-6 21:40 發表
請解釋「美國對一個中國原則沒變」與「保護亞太『在中國的一個省份』的盟友」是否有抵觸?
盟友點會包括台灣省
美講得好清楚啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-8-6 21:07 發表
中美關係受到美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯佩羅西、裴洛西或波洛西)最近訪台衝擊,北京宣布暫停中美在包括氣候議題在內的對話。白宮.........

黑 ...
老尾技窮了

採取行動保護盟友??? 咩行動吖???調停人「和事佬」吖???

美國應該好快滅亡

引用:

黑 ...
信佢老美一成雙目失明啦!烏克蘭有版比全人類睇啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]