• 瀏覽: 11,974
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 snooboy 於 2022-8-6 18:51 發表
咁你條死老野又想保住邊個呀? 😡
條死老野早就著草走佬, 當然是要保住自己條老命, 這類港奸人渣敗類最叻就是為求自保不擇手段啊...

家變, 家衰口不停 ! 

純粹政治表態

佢呢家人好L煩

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-8-6 18:46 發表
保安局日前嚴厲譴責袁弓夷等人在海外籌組所謂「香港議會」,涉嫌違反《香港國安法》中的「顛覆國家政權」罪。立法會議員容海恩昨日(5日)在報

...
其實只係做多左
香港地 新抱同夫家既關係一直都唔期望會和諧融洽
嘈少日 老公做少日磨心都還神
翁媳關係根本就係無關係 又洗乜脫離

佢老公依然係人地個仔,佢依然係人地老婆,所以佢依然係人地個新抱

有件紅衛兵媳婦,家門不幸,快D用掃巴拍佢出門口

翁媳關係係你同佢個仔結婚先有
要斷佢個仔同佢老豆斷就得啦
但相反依家自己老公仲係有地個仔,斷條毛

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-8-6 19:19 發表
你老味真係搞撚笑, 呢個世界邊有[脫離爺媳關係]???
猿漢奸瓜咗, 如果佢冇立遺囑, 財產都係由直系親屬獲得, 恩恩一分錢都冇, 恩恩咁搞法根本就係鬧劇.   
講來講去都係 "大包圍"。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-8-6 20:09 發表
等我分析政情喇.
恩恩係有大律師執照, 佢外型又唔錯又識be le ba la 講嘢, 佢契媽葉劉又升官至痕症會議召集人, 風頭最勁, 正所謂朝廷有人好辦事, 即係在正常合理期望預測, 恩恩做完今次立法會議員, 葉劉可以推薦佢做局長/副局長之類的官職, 薪津立即三級跳.
可惜的是, 恩恩嫁著個漢奸家族, 真係一只錯全盤皆落索.  
其實係咪應該發聲明同葉劉脫離關係?呢啲情況,梗係保護自己老闆要緊啦。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-8-6 19:06 發表
恩恩係葉劉的契女, 葉劉愛錫恩恩更甚於親生女, 葉劉依家係痕症會議召集人, 知道政府最高機密的紅頭文件.
最怕係葉劉一個唔覺意向恩恩講嘢, 恩恩又轉講畀老公知, 而猿嚟娼又時常打電話畀佢老豆閒話家常.
中國依家係跟以美國為首的西方陣營撕破臉, 猿漢奸的所作所為明眼人一睇就知佢係西狗的傀儡.
好亂呀, 好亂呀.
一早反咗面啦。。。

容大媽律師牌係咪要係國內讀先有認證

家事

錢作怪!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]