• 瀏覽: 17,860
  • 回覆: 6
+3
引用:
原帖由 香港回收的神 於 2022-8-5 19:12 發表
好快又有得聽拜登打四針又中又復陽! 咦?尊貴既鄧議員打咗5 針都中, 一定係好似拜登咁打復必泰!
佢舔共梗打科興 諷刺仲要無幾耐之前打第五針 咁都確診真係笑死

引用:
原帖由 stone9883 於 2022-8-5 19:35 發表
佢係咪去紋眉師傅度補針唔小心賴嘢啊?搵師傅都要搵個乾淨啲㗎嘛!又唔使補咁密!打咗五針都賴嘢?🥹🥹科興喎!應該刀槍不入㗎!小心啲啦!鄧師傅!唔好搞到打咗五針科興招牌都要賴嘢!整臭中國科興個朵!唔係我中國點可以又成為大贏家!點可以厲害了我的國呢?😮💨😮💨
無事嘅 佢中左咪仲好 咁樣射波幾日人工照拎 我地呢啲小市民恨唔到咁多囉

引用:
原帖由 samson3000 於 2022-8-5 23:24 發表
佢一定係打左假國藥同假科興啦

黃人醫護真係乜都做得出
哦 咁你即係話鄧家彪唔睇清楚就打 呢啲咁嘅立法會議員唔係蠢材白痴咁係乜嘢?

引用:
原帖由 borofans 於 2022-8-6 23:44 發表

其實好多😌不過根本問題係年紀大有長期病為主
年紀大又長期病患嗰啲有幾多個真係同武漢肺炎有關而死 唔係個個體質好似佩洛西嗰啲八十幾歲仲可以飛嚟飛去

引用:
原帖由 samson3000 於 2022-8-6 13:41 發表

你都傻嘅,啲小人背後做啲古惑野你點會知。換晒啲針水針筒然後乜都話係都得。
咁你返去大灣區住囉 呢度咁多小人又危險 為你好㗎

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-8-7 16:26 發表

乜打完針唔確診咩?咁我身邊好多人打復必泰都確診又點解呢?
你身邊乜嘢人先?係咪屋企人同朋友打復必泰確診??

引用:
原帖由 samson3000 於 2022-8-7 20:04 發表

大灣區打晒科興國藥呢幾年一直都守得好好喎
係囉 你話大灣區打哂科興守得好好喎 咁你仲唔返去 屎忽痕留喺度等中招?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]