• 瀏覽: 32,126
  • 回覆: 176
+2
司機太天真太傻,你只係老美一隻狗咋,利用你對付俄仔,醒下啦.

如果唔係點引大熊炸平民區,又可以鬧佢冇人性博同情,烏雞的所謂戰算。。。真低!

咁國際法係建基於公平甚至保護較弱小國家。係雙方吾對等既情況下係咪要先了解下先呢。例如訪問下當地居民係咪反對做法?大愛到膠膠地係歐美近年都幾流行。

白皮真冇人性

引用:
原帖由 hum~ 於 2022-8-5 19:03 發表
同之前阿蓋達一樣
跟住司機就變為拉登2.0 反咬老味一大啖

引用:
原帖由 joeho173 於 2022-8-5 21:37 發表
司機太天真太傻,你只係老美一隻狗咋,利用你對付俄仔,醒下啦.
老美想換司機,人拳現身做野

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-8-5 18:44 發表
烏軍咁做都唔係今日既事
早係開戰之初就係咁做
點解而家先出聲
想搵個藉口唔玩!

呢個演員,好入戲喎

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-5 18:27 發表
(法新社基輔4日電) 國際特赦組織今天指稱,烏克蘭軍隊在住宅區內的學校和醫院等地點設置基地,違反了國際法規定,也危及平民安全。對此,烏克蘭總統澤倫斯基猛烈抨擊國際特赦組織。

就在澤倫斯基(Volodymyr Zelenskyy)猛批國際特赦組織(Amnesty International)之際,基於俄羅斯及烏克蘭為了緩解全球糧食危機所達成的協議,又讓3艘共載有超過5萬8000公噸穀糧的船隻,預定 ...
美國無力兩線同時幫烏及台

又多一個證據,證明歐美想喺呢場戰爭入面抽身,特別係歐洲..............冬天就到嘞!

用平民做人盾,死左人就用傳媒屈落俄軍到

澤倫斯基  一個心腸很壞的精神病人

澤生驚唔驚被追究戰爭罪行?

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-8-5 22:17 發表
澤倫斯基  一個心腸很壞的精神病人
邊個從精神病院放區出離

還做了烏克蘭總統?

點解特赦組織今次咁夠薑?
莫非有人唔想再揼錢?
😉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]