• 瀏覽: 32,111
  • 回覆: 176
+2
引用:
原帖由 ice0625 於 2022-8-6 07:59 發表
家下戰線開始東移到台海,緊係甩最無肉食或者係最難搞果條線啦,根本烏仔單野係無底洞
大陸一搞台灣,滷味即刻同烏雞割蓆

無架,係錯都係人地錯,佢自己無錯。

佢先係世界既領導,實際上唔係但起碼表面上係,各國都要被拉落水

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-5 18:27 發表
(法新社基輔4日電) 國際特赦組織今天指稱,烏克蘭軍隊在住宅區內的學校和醫院等地點設置基地,違反了國際法規定,也危及平民安全。對此,烏克蘭總統澤倫斯基猛烈抨擊國際特赦組織。

就在澤倫斯基(Volodymyr Zelenskyy)猛批國際特赦組織(Amnesty International)之際,基於俄羅斯及烏克蘭為了緩解全球糧食危機所達成的協議,又讓3艘共載有超過5萬8000公噸穀糧的船隻,預定 ...
烏仔選個猶太人做總統注定仆街
跟本唔會理烏族人民死活

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2022-8-5 18:41 發表
eddie對d咁L仆街先戰術有咩睇法?
佢會話俄軍得返3日糧

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-5 18:27 發表
(法新社基輔4日電) 國際特赦組織今天指稱,烏克蘭軍隊在住宅區內的學校和醫院等地點設置基地,違反了國際法規定,也危及平民安全。對此,烏克蘭總統澤倫斯基猛烈抨擊國際特赦組織。

就在澤倫斯基(Volodymyr Zelenskyy)猛批國際特赦組織(Amnesty International)之際,基於俄羅斯及烏克蘭為了緩解全球糧食危機所達成的協議,又讓3艘共載有超過5萬8000公噸穀糧的船隻,預定 ...
最仆街係用自己平民當人盾

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2022-8-5 18:41 發表
eddie對d咁L仆街先戰術有咩睇法?
呢個pk除左識乃西仲識乜7

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2022-8-5 23:28 發表

幕後大波士
老美
要換司機了
先嚟一連串抹黑, 跟住就變棄卒, 美國佬一貫做法 😏

老味一貫伎倆,過橋抽板

可能是,
烏軍在國際特赦組織樓下佈置軍事設備,然後。。。國際特赦組織被當軍事目標被炸毀。

引用:
原帖由 laws168168 於 2022-8-6 13:08 發表
可能是,
烏軍在國際特赦組織樓下佈置軍事設備,然後。。。國際特赦組織被當軍事目標被炸毀。
可能咁啱炸中北約啲走狗

呢個post冇曱甴搭嗲

歐美喉舌跳出來講啲咁嘅嘢…係咪冬季就來到🥶,轉風向🤭

雖然話烏克蘭俾俄國入侵,但係澤連司基呢條友做嘢係不擇手段嘅。用納粹黨做軍隊,用平民做人盾,邊個國家唔幫佢就破口大罵!邊個冇俾錢就吊邊個!

流氓戲子政客,禍國殃民!夜行吹口哨!夜郎自大。大勢已去
為咗日後國家安全,一個俄羅斯國家對付拾幾個北約國家!呢種勇氣只有普京大帝先有
普京對付呢啲虛偽國家一於「以彼之道還之彼身」唔駛同佢哋講仁義。烏拉

引用:
原帖由 炎小子 於 2022-8-5 21:15 發表
睇嚟烏俄戰爭就嚟結束
一定要冬天前停戰,唔係歐盟解除唔到制裁令,冬天無汽無油會凍死人㗎