• 瀏覽: 13,352
  • 回覆: 86
+2
又派出顧傭兵囉

幼稚

放風話台軍機師短缺,可能製造假象以為可如入無人之境,想引祖國空軍飛入台灣境內,勿中計。

台灣大批手動機師足夠全台和大陸手足服務

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-8-5 18:18 發表
美國傳媒周四(4日)報道,台灣空軍機師嚴重短缺,可能需要50年時間才能培訓出足夠機師。空軍機師難以招募的原因,與出生率下

唔怪得下下戰機變沉水機。原來係咁 ...
係冇人夠膽飛才對,仲F16上世紀80年代物品,我細個(40年前日本仔出的零食有片香口膠同5張戰機相的時代來的)那時和轟天號的相片同香口膠差唔多時代的物品,你話幾多年前丫

台灣省當兵要同大陸打梗係唔制啦

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-8-5 18:24 發表
老作,呆灣女很多是專業機師
問題始終係出於呆灣仔呀..... 起唔到機又早洩!

台灣自焚

台海軍演|傳馬祖火炮射擊演練釀「火燒山」 台軍方:非演訓造成https://www.hk01.com/sns/article/800834

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-8-5 18:26 發表
台灣咪強制服兵役嘅咩,迫人學揸咪得囉。
基本上義務役不會編入飛行員,因為這是非常專業的

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-8-5 18:18 發表
美國傳媒周四(4日)報道,台灣空軍機師嚴重短缺,可能需要50年時間才能培訓出足夠機師。空軍機師難以招募的原因,與出生率下

引入外勞吧
劏告老師有性趣🤫

傻啦,呆蛙骨場大把機師

叫你幫襯買無人機呀!仲兩頭望!

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-8-5 18:24 發表
老作,呆灣女很多是專業機師
係呀! 係呀!
一試難忘!

引用:

去送死,邊個想去?

演習一次死一兩個。多多唔夠死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]