• 瀏覽: 66,064
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+11
中俄核平全球十億白皮豬
俄羅斯負責核平歐盟十國,我哋負責美加澳日!
既然班死鬼佬唔接受我哋和平崛起,噉就痛痛快快來一場核戰崛起咯
見到十憶納粹西,不停抗議叫曬救命,真係好治癒!陸續有來!
重唔快啲餸十首航媽過嚟臺海畀我哋做魚礁!納粹豬無撚用!

引用:
原帖由 zzhero 於 2022-8-5 19:13 發表

咁點解要等人講?點解個話事權要擺喺人哋度?不如直接同老美斷交
即時斷交啲資金走唔切,慢慢斷啲唔斷啲晚晚散水仲有人同你接貨,噉先好

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-8-5 19:19 發表
老美話未來幾星期會喺台海海空域派戰艦和戰機巡航,會否因溝通不足而擦槍走火㗎
噉咪即係侵略,中俄可以射核彈去美州咯

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-8-5 22:22 發表

人哋一樣可以核平你😭😭
你呢個係攬住一齊死嘅方法🥺🥺
唔怕我哋人多又有地理優勢,有排都未死光!
其實全世界淨係得香港依笪地方冇國家同種族觀念,仲有加上自私,先會好似你噉諗覺得係攬炒。
以你思維,事實全世界各個種族都不停攬炒緊,點解?
點解科學家話核時鐘已經去到最後一刻鐘哩?
點解最聰明嘅人會話第三次世界核戰系一定會發生呢?
個世界不停地攬炒已經係事實,究竟係鴕鳥思維定自我安慰?
既然係噉點解唔做定核戰準備呢!

引用:
原帖由 zzhero 於 2022-8-6 00:23 發表

即是斷交同走資金乜關係?邊個話斷交就唔可以放美債?另外點解要慢慢走?係我就即時放晒啲美債佢,等佢冧檔,而家中國好缺錢咩?
大佬放貨都要搵黃毛接架!
慢慢斷交個世界就可以慢慢適應,要美國死我哋仲有好多方法!
最緊要唔好累街坊!
美國就係想累死全世界!

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-8-6 00:58 發表

香港冇國家同種族觀念不是很正常?
我哋呢啲出生在港英政府年代既人
怎會有國家觀念?
唔通好似啲白癡黃絲咁認英國係自己國家咩
我哋呢代人多數都淨係講錢錢錢
只要自己搵到錢我話知你邊個做港督邊個做特首

反正國家層面嘅嘢我哋小市民又話唔到事
我哋支唔支持其實根本冇影響
香港人冇國家同種族觀念已經係上一代既事,國安法之後我們擁有了!
我只係想講你唔先核平人地鬼佬,鬼佬就會先核平你,證據就在二次廣島,越戰韓戰美國機密案重光,原來一早就想用核彈殺你班中國豬!
所以話你上一代香港人冇國家同種族觀念會好蝕底,明明人地敵國人已經同你搏緊命,你依幾百萬小處人仲自我感覺良好!
下一刻比鬼佬秒成核炭塵,冇仇報只有留下一絲怨氣就好似納粹曰本咁永遠成為怨憤之地!

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-8-6 02:25 發表

想問一下
你能做到什麼?
你做唔倒,唔代表我做唔倒,
你地中國人好好笑,一次解密又唔信,兩次解密都唔信,用埋個核彈去炸敵人都仲有值口唔信,
當十個納粹白皮西千方百計諗緊用咩野值口去核平你地十幾億中國人既時候,可憐係仲有一小處幾百萬仲係自我感覺良好賊人永遠係善良的,最後結果就好似菲國人質事件咁,當豬咁劏屍橫遍野!

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-8-6 02:57 發表

你真係做唔到...以你咁大怨氣, 要做到一早做左...
中國亦唔係當人善良, 但係當自己夠強大就唔會咁亂來...
強大就唔會咁亂來...讀返世界歷史剛好相反囉!

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-8-6 03:16 發表

人在進步, 比起以前已經少好多戰爭... 除左相信攬炒小黃人..., 不過呢d係無腦既少數, 佢地係得到權力前已經攬炒左自己...
我有個侄仔,佢剛剛識行識跳,佢見倒地下有蟻就會好興奮咁踏死佢地,仲會炫耀自己踏死晒所有蟻一隻都無留!我問佢喲蟻又無咬你又無威脅你,排隊返緊企屋,你點解要踏死佢地?佢答因為佢地細隻囉!
我想話人類本身既天性唔係過幾百年就咁易改倒的!你越係壓制最後只會越係瘋狂!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]