• 瀏覽: 35,939
  • 回覆: 243
+3
引用:
原帖由 海鑽石 於 2022-8-5 20:11 發表
男方想晚膳
消夜

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 07:55 發表

我就係唔明,你唔比人搞,但係又要跟人上酒店
可能比人夾上去……但有人話兩邊都吹雞,唔知邊D真了。

引用:
原帖由 miumiutravel 於 6-8-2022 07:48 發表

打交打到有時間打電話🤭🤭  唔係即時開門走🤭🤭  梗係錢啦
男嘅搵朋友
女嘅又搵朋友
酒店就報警
所以齊齊打電話
不過我係男仔都認一樣野
就係覺得女仔陪你飲下酒
去公園傾下計
陪你租酒店砌生日蛋糕
通通代表有下文
但好多女仔的確唔係咁諗
你試過就會明
唔係下下都因為錢銀交易

陪男仔上得去酒店既,都知道乜事啦~錢銀問題啫

經濟差!17歲都要走去酒店同人執返一間房,仲要比人非禮!

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-5 19:30 發表
17碎~~~個男既第一次見面就咁狼既,對方係咪好得下呢個樣?
同雞做愛已前奏 食飯了
點知冇職業道德

引用:
原帖由 正傻西4 於 2022-8-6 07:03 發表

去夜總會比成幾千坐檯費,攬下條女,都一樣有人被告到坐監留案底,唔係諗住交軟件無事咁天真呀。

所以一向叫班男嘅,搞基互玩咪安全。
唔怪得越嚟越多人中途轉基

引用:
原帖由 apo123 於 2022-8-5 23:55 發表
唔是有條仔, 坐是酒店樓下, 等佢? 呢條仔角色又是咩?
是OMI代條囡找後備?
馬夫

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-6 07:31 發表

其實好多女仔無男人諗咁多邪念,點解我會咁講,當年有個女同事間中會同我去 Bar 飲酒吹水

佢話有晚有個男仔行行下,男仔話不如租間房陪佢去睇波,佢就無為意答好呀,因為佢話會諗到「睇波」呢樣野,完全唔會諗其他野,但你地 D 男人會佈局諗點樣食條女,結果佢去到樓下突然醒起同我去 Bar 咪有波睇囉,點解要上酒店兩個人睇呢

我 20 幾歲時,試過有個女仔話唔想返去瞓,佢叫我陪佢租時鐘過夜瞓 ...
無危機意識所以咪係on9...

師兄食唔到條女,一係樣問題,一係錢唔夠🤣

Omi下載排行榜第一

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-8-6 08:13 發表

同雞做愛已前奏 食飯了
點知冇職業道德
個女仔同個男仔既想法明顯不相同,當中一定有些不為人知的東西,我們只能亂猜。

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 07:55 發表

我就係唔明,你唔比人搞,但係又要跟人上酒店
的確耐人尋味。

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-6 07:31 發表

其實好多女仔無男人諗咁多邪念,點解我會咁講,當年有個女同事間中會同我去 Bar 飲酒吹水

佢話有晚有個男仔行行下,男仔話不如租間房陪佢去睇波,佢就無為意答好呀,因為佢話會諗到「睇波」呢樣野,完全唔會諗其他野,但你地 D 男人會佈局諗點樣食條女,結果佢去到樓下突然醒起同我去 Bar 咪有波睇囉,點解要上酒店兩個人睇呢

我 20 幾歲時,試過有個女仔話唔想返去瞓,佢叫我陪佢租時鐘過夜瞓 ...
以為只係2個男人唔比租房

原來一個女人都唔得

“宵夜直落“嘅意思係乜都唔知?
“開房”嘅意思係乜都唔知?
幾十年前,李香琴鄭君綿年代嘅人都知?
你呢個現代人會唔知?
扮7歲智商呀!!??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]