• 瀏覽: 35,885
  • 回覆: 243
+3
想知開乜嘢價?🤔

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-6 00:13 發表

唔係諗著去捉飛行棋嘛援交就援交傾唔掂數啫
咪係,不過睇下whatsapp對話就知有冇景滾,如果冇講過咸濕野,條仔可能有事

技巧、運氣唔錯,係心急d,經驗所得,呢啲女慢慢嚟食硬冇黐牙,以前食唔少啦,再唔係就係商業糾紛,宜家搞到上差館,on9

上得酒店 都應該埋牙😂,條仔衰暴力 加心急

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 5-8-2022 18:00 發表
銅鑼灣酒店非禮案內情曝光,23歲被捕男子與17歲少女本來素未謀面,昨(4日)透過交友Apps「Omi」初次認識,晚上即相約在SOGO附近一間餐廳晚膳,男

Omi 係交友 app 黎,但我尋晚睇到個新聞版本唔係咁,打交打到報警,兩邊都吹雞搵朋友到場幫手

又係商業抖紛

引用:
原帖由 一條沒女 於 5-8-2022 19:24 發表
跟得人去酒店房都預左喇 on9 
其實好多女仔無男人諗咁多邪念,點解我會咁講,當年有個女同事間中會同我去 Bar 飲酒吹水

佢話有晚有個男仔行行下,男仔話不如租間房陪佢去睇波,佢就無為意答好呀,因為佢話會諗到「睇波」呢樣野,完全唔會諗其他野,但你地 D 男人會佈局諗點樣食條女,結果佢去到樓下突然醒起同我去 Bar 咪有波睇囉,點解要上酒店兩個人睇呢

我 20 幾歲時,試過有個女仔話唔想返去瞓,佢叫我陪佢租時鐘過夜瞓,因為一條女人地唔租比佢,咁我陪佢上去瞓啦,所覺好多女仔根本本身個危機意識差,亦唔會諗太多野

個晚下文係我瞓瞓下都有攪佢架,揸下波摸下蘿,但去到深入少少佢就唔比,如果我霸王硬上弓,一陣佢報警我就自找麻煩,所以果晚我都係食自己瞓覺,

去酒店? 呢個女仔寶傻定扮懵

引用:
原帖由 一條沒女 於 2022-8-5 19:24 發表
跟得人去酒店房都預左喇 on9 
傾唔掂數🤣

去酒店睇戲談心咩真係

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 18:00 發表
銅鑼灣酒店非禮案內情曝光,23歲被捕男子與17歲少女本來素未謀面,昨(4日)透過交友Apps「Omi」初次認識,晚上即相約在SOGO附近一間餐廳晚膳,男

世風日下,而家不少女仔全無道德觀念,隨隨便便就跟首次見面男人飲酒,開房.......

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-6 07:20 發表

Omi 係交友 app 黎,但我尋晚睇到個新聞版本唔係咁,打交打到報警,兩邊都吹雞搵朋友到場幫手
打交打到有時間打電話🤭🤭  唔係即時開門走🤭🤭  梗係錢啦

App宣傳兩演員

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]