• 瀏覽: 34,070
  • 回覆: 243
  • 追帖: 1
+3
今次冇得賴藍屍廢老喇

唔是有條仔, 坐是酒店樓下, 等佢? 呢條仔角色又是咩?
是OMI代條囡找後備?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 18:00 發表
銅鑼灣酒店非禮案內情曝光,23歲被捕男子與17歲少女本來素未謀面,昨(4日)透過交友Apps「Omi」初次認識,晚上即相約在SOGO附近一間餐廳晚膳,男

夜晚上得酒店正常都可以

引用:
原帖由 一條沒女 於 2022-8-5 19:24 發表
跟得人去酒店房都預左喇 on9 
唔係諗著去捉飛行棋嘛援交就援交傾唔掂數啫

跟人返酒店,on居嘅

17歲少女初見面就去酒店, 是否又是商業糾紛呢...

商業糾紛

商業糾紛?!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 18:00 發表
銅鑼灣酒店非禮案內情曝光,23歲被捕男子與17歲少女本來素未謀面,昨(4日)透過交友Apps「Omi」初次認識,晚上即相約在SOGO附近一間餐廳晚膳,男

去得爆房梗係埋牙,可惜唔夠錢!所以⋯⋯

引用:

實情係講唔掂價錢

引用:

去夜總會比成幾千坐檯費,攬下條女,都一樣有人被告到坐監留案底,唔係諗住交軟件無事咁天真呀。

所以一向叫班男嘅,搞基互玩咪安全。

有波小肥,商業糾紛。

價錢問題

你們……講到個女仔好低賤咁……

上得房,$問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]