• 瀏覽: 35,824
  • 回覆: 243
+3
引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 7-8-2022 12:40 發表

得㗎, 你飲到醉曬唔通佢 揼 你出街呀
因為我未遇過飲到爛醉嘅人上去,上得去都返屋企啦,我係阿姐就唔租比你喇,一陣你嘔到成間房都係仲難攪

我見過頭先我講嘅情況,佢地都拒絕左人地租房

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 12:38 發表

證明你已經未去過百佳同維多利亞啦,你只係去賓館,唔出名嘅,或者直頭租酒店囉

因為百佳同維記係唔比單拖男或單拖女租房,兩男同兩女都唔比,如果兩男 + 兩女一齊,就要租兩間房,唔可以當租一間房
可能一個清醒嘅女仔行入去唔得, 但係一個飲到啤啤夫, 你擺明知道個女仔一入到去就係瞓覺㗎喇, 幾百蚊12個鐘頭㗎, 對門如果唔鎖嘅話會響㗎, 啲姐姐特登要打電話上嚟叫醒我, 鎖門再瞓過, 又張床爬返過去到門道所門都唔知幾辛苦 要行好多部

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 12:41 發表

所以果晚之後大家都無聯絡啦
係香討就試過一個
事前話明無下文
之後話飲野
再話散酒味
咁就大戰幾個回合
真係唔強屁黎得
事關報警話佢喎係自願自找麻煩
所以有女仔話想出去租房, 話裝唔到要搵人陪或者你去陪, 呢個藉口你唔可以再用㗎喇

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 7-8-2022 12:45 發表

可能一個清醒嘅女仔行入去唔得, 但係一個飲到啤啤夫, 你擺明知道個女仔一入到去就係瞓覺㗎喇, 幾百蚊12個鐘頭㗎, 對門如果唔鎖嘅話會響㗎, 啲姐姐特登要打電話上嚟叫醒我, 鎖門再瞓過, 又張床爬返過去到門道所門都唔知幾辛苦 要行好多部
點解要飲咁多醉呢?無大隻佬主動出擊送你返屋企咩

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 7-8-2022 12:46 發表

所以有女仔話想出去租房, 話裝唔到要搵人陪或者你去陪, 呢個藉口你唔可以再用㗎喇
而家會有人用呢招?

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 12:44 發表

因為我未遇過飲到爛醉嘅人上去,上得去都返屋企啦,我係阿姐就唔租比你喇,一陣你嘔到成間房都係仲難攪

我見過頭先我講嘅情況,佢地都拒絕左人地租房
咁我次次都租得到呀。 飲得太醉唔想返屋企嚇親屋企人

引用:
原帖由 man78912 於 7-8-2022 09:06 發表
Omi要收錢的,搵笨七
其實好多都要收,你想唔洗錢識到女?

引用:
原帖由 win888 於 6-8-2022 16:18 發表
希望大家吾好有錯誤信息,認為原有意願跟人上房,但吾代表中途想轉變有乜奇怪, 亦吾好有色眼鏡認為女既係收費
至少,一個暴力男士你哋吾責怪佢,焦點在女仔有冇收費就錯過重點
我同你觀點一樣

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 12:47 發表

點解要飲咁多醉呢?無大隻佬主動出擊送你返屋企咩
我呢啲🐷西 咁嘅樣冇人要㗎 殊! 唔好咁大聲話畀人聽呀 知道嗎

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 12:48 發表

而家會有人用呢招?
咁我唔知呀, 我話假如啫

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 7-8-2022 12:54 發表

我呢啲🐷西 咁嘅樣冇人要㗎 殊! 唔好咁大聲話畀人聽呀 知道嗎
但你一出晒口
飲醉左無問題嘅
上床求咩?大家求開心
好似單新聞咁咪唔好囉
肥有肥玩法
瘦有瘦玩法
你揀人時
人地都揀你

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 12:57 發表

但你一出晒口
飲醉左無問題嘅
上床求咩?大家求開心
好似單新聞咁咪唔好囉
肥有肥玩法
瘦有瘦玩法
你揀人時
人地都揀你
我係呢度玩你啦我嘅分身好多人都知道係邊個, 絕對唔係你講嗰句,
我飲酒純粹係我 喜愛, 我喜歡獨孤求醉, 無論一班人一齊飲, 定還是自己飲我都自得其樂, 或者學我身邊人話齋我飲酒冇迫力嘅,
我認我係為飲酒而飲酒, 想醉, 放鬆下自己, 唔代表我要去搵人哋瞓覺, 唔代表我要同人哋去做埋啲咁嘅嘢, 要做搵個愛嘅人嚟做, 有愛或者無悔 飲酒並不是頭同人哋有啲乜嘢古靈精怪嘢, 係純粹自細喜歡飲, 可能我由細到大都要咩好多壓力上身

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 7-8-2022 13:04 發表

我係呢度玩你啦我嘅分身好多人都知道係邊個, 絕對唔係你講嗰句,
我飲酒純粹係我 喜愛, 我喜歡獨孤求醉, 無論一班人一齊飲, 定還是自己飲我都自得其樂, 或者學我身邊人話齋我飲酒冇迫力嘅,
我認我係為飲酒而飲酒, 想醉, 放鬆下自己, 唔代表我要去搵人哋瞓覺, 唔代表我要同人哋去做埋啲咁嘅嘢, 要做搵個愛嘅人嚟做, 有愛或者無悔 飲酒並不是頭同人哋有啲乜嘢古靈精怪嘢, 係純粹自細喜歡飲, 可能我 ...
1. 你係呢度玩我?
2. 我覺得佢個名幾近似所以咁樣問你
3. 我唔知道你分身係邊個 
4. 咩叫飲酒冇迫力
5. 每個人發洩情緒唔同,有 D 覺得搵個男人上床,搵 D 野 take 下都係其中一樣
6. 你話你由細到大都要咩好多壓力上身,你 70 後?如果唔係我覺得你都仲係細個啫,我唔知你一星期飲幾多,一晚飲幾多

我以前晚晚飲得可能仲勁過你,只係人大左覺得比錢飲完第二朝好辛苦唔知為乜,加上無伴飲就愈黎愈少飲,而家係約人有得飲先飲一兩杯,以前我飲到抹住 D 舖頭鐵閘去搭車返屋企

引用:
原帖由 manhong1128 於 2022-8-7 13:31 發表

1. 你係呢度玩我?
2. 我覺得佢個名幾近似所以咁樣問你
3. 我唔知道你分身係邊個 
4. 咩叫飲酒冇迫力
5. 每個人發洩情緒唔同,有 D 覺得搵個男人上床,搵 D 野 take 下都係其中一樣
6. 你話你由細到大都要咩好多壓力上身,你 70 後?如果唔係我覺得你都仲係細個啫,我唔知你一星期飲幾多,一晚飲幾多

我以前晚晚飲得可能仲勁過你,只係人大左覺得比錢飲完第二朝好辛 ...
我喺呢度答返你, 我唔係你諗嗰個人嘅分身

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 7-8-2022 15:12 發表

我喺呢度答返你, 我唔係你諗嗰個人嘅分身
我只係話佢個名似你個名嘅 Pettern

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]