• 瀏覽: 20,399
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
+19
引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛
原來仲有曱甴未醒

解放軍有板有眼,迫退列根號的是台軍的冇定向飛彈。現今科技攔唔到。

引用:
原帖由 unico 於 2022-8-6 10:30 發表

係囉,人家話迫退咪當迫退相嗌唔好口,駛離一海里遷就下人
得把口有鬼用咩,凡事要睇事實,夠薑咪駛埋嚟囉…

我地迫退列根號,又贏

列根號所在位置(3小時前)..美國日日講大話..

系既系既!西西都無畏無懼直飛台灣

咁樣好容易比人包圍出事,軍演小心D,內外夾攻,屎毛全C。

美畜:退一步海闊天空

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
老尾你怕咩呀 佩老西架機又夠膽入呆灣, 老尾既艇又唔敢呀

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-8-6 14:45 發表

得把口有鬼用咩,凡事要睇事實,夠薑咪駛埋嚟囉…
凡事要睇事實

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛

附件

640.jpg(54.98 KB)

恐唔恐退,自己對下日期啦..........
愛國,唔係講大話既理由,自傲唔好變自high.

附件

mobile01-44444fb7a497fac3d6d4530d62aa5556.png(140.63 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]