• 瀏覽: 21,199
  • 回覆: 132
+20
引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-8-6 08:50 發表
大佬監視住小弟發彈射海面洩憤,亂嚟即制止
已出聲制止了。

上網查下就知係邊

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛
照下鏡啦

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
其實係咪叫迫退?如果用96年做比較,美國的確係逼退好多,96年美國航母係海峽中線,2022年美國係台灣週邊外海

勁就唔會係釣魚島被日本護衛艦逼退啦😄

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
因為根本博唔過,所以急急離開。
中國一個東風 16 導彈去博一隻航母?
唔中就話好彩加大命,
中左就幾千條狗命加幾十億美元葬身大海。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
沒有退!還在地球!

美國被中國外長罵到狗血淋頭,嚴重警告,中國不是伊拉克,中國有實力當然不懼美國,美國全球300多個軍事基地,真係負擔到窮,中國根本不把美國的航母戰鬥群放在眼內,美國也不願與中國開戰,北斗衞星已全面監控美軍一舉一動,美國來南海玩野,只有自討苦吃﹗

引用:
係架,講大話說謊欺騙係國策添。

附件

20200430_93d0da5680fc70511028SsVga4vbbkuf.jpg(17.64 KB)

引用:

...
咁撚渣列根死不冥目

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-6 10:13 發表

你個人嘅歷史係,中國做到一件事你就鬧另一件佢未做到嘅事
事實係老共睇既野比一般百姓遠得多,佢講既野百姓會覺得天方夜譚。

事實喺
阿西都承認南海九段線
所以避開嚟飛
如果唔喺點解唔飛直線去台灣

引用:
原帖由 law31 於 2022-8-6 08:52 發表
當下..普遍台灣人的心聲..
副圖好正

引用:
黃屍最唔想接受嘅現實!!

白宮:列根號未有撤退,還在地球。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]