• 瀏覽: 21,200
  • 回覆: 132
+20
opps

文宣話中國導彈射唔準目標,一陣誤炸沉左隻航母就唔好啦

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-8-5 22:21 發表

我知道一群黃狗2019年跑去英國領館求收留,被英國人果斷拒絕😂
仲有個中完槍既英雄年青比$被自己友軟禁2年飯都冇啖食,哈哈,YC?!一同佢哋講意識型態,一講”民主”呢二隻字,叫佢地貼$食屎都香,蠢L到一個點

引用:
原帖由 maria95 於 2022-8-5 22:18 發表
“做假”大國
勾尾

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
大家都要面

還唔忙台灣嗎?吹呀!老尾航母縮頭烏龜🐢

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
美帝軍力強咁多,掂會怕呀,怕章魚號黑煙咩

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-8-5 21:06 發表
老美話係太空衛星望實你
咪得過望字🤣🤣🤣

引用:
原帖由 maria95 於 2022-8-5 22:11 發表
咀炮狗要面子做比班弱智睇,美帝你獲獲拆穿人真係好難落台
係囉,人家話迫退咪當迫退相嗌唔好口,駛離一海里遷就下人

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2022-8-6 09:40 發表
美畜話太陽從西邊升起,黃狗都會信
以前覺得三叔一聽張軍令/叫三叔就失常發作係攪9笑劇情

原來現實同YC一講”民主”呢2個字真係會跳線食屎都讃好味,唔係同你講笑架 🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2022-8-6 09:51 發表
打得未?
唔洗打,圍到佢地自己跪先係上上策

引用:

...
依家隨時武統台灣,係香港要典部署

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛
呢句咁熟唧!講緊黃屍避孕套比老美呃“我哋與香港人站在一起”老美宜家又話“我哋與台灣人站在一起”又做個台灣版避孕套,冇計!崇美人特別on9 😛

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛
替你母親傷心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]