• 瀏覽: 20,402
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
+19
人家都證明了:列根號只是在8月3日暫時往東航行

YC仲撐乜?

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-6 05:27 發表

===========
"拒絕"咁好聽
好似系領事叫牠們GET OUT,黃狗聽吾明無行動,
領事就叫職員用中文跟他們講清楚.
職員跟他們講"領事叫你們過主"....
教識D鬼佬>躝屍趌路啦!

引用:
原帖由 歪樂煲乎 於 2022-8-5 22:24 發表

美帝日日財技搶緊全世界$,你係地球人今個月都被人搶咗10%身家以上,就算你冇資產,你份量既價值都一樣貶緊,擺到明係強迫緊全世界勞動,我先唔明D YC真係咁L蠢,把口同你下「民主」就比人雞姦仲讚主人碌9大好正,呢啲係奴才定聰明才子?
70年代初仲係金本位時代1安士黃金兌35美元
昨天金價1795/oz代表美元係50年間貶值咗98% (1795-35)/1795=98%
而當中次按危機後既量寬政策促使美元急速貶值

https://www.bbc.com/ukchina/trad/53702934

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛
你去YouTube 睇呆灣既政治新聞咪知真 定 假囉

咪真是當連燈新聞係真實先得架

太子地鐵死幾百人你又信

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
小黃粉係白痴,原來係真的🤣🤣

引用:
原帖由 門前送行 於 2022-8-6 06:49 發表
你哋睇下,滷味根本無料到(2仔底)你一硬,佢就縮
留守監視
係咪講緊嘴炮國 來之前喊打喊殺,來左之後龜縮,走左先打落海洩憤

白宮話去台灣海峽in next few week,
又有機會射鳩美國
https://www.whitehouse.gov/brief ... ations-john-kirby-5/

係沖繩飲酒玩架妹,為台灣賣命儍的嗎

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
列根號夠膽就駛入軍演區,怕死就駛遠點

而家唔係100年前..講大話好容易穿㗎...

引用:
今次導彈演習,正好證明比台灣省民知,你個地方政府花咗咁多錢同老美買的愛國者導彈原來是過期的,一路監察及攔截唔到老解的高超音速導彈。連飛過了都唔知。而列根號就在遠處匿埋在垃圾桶後偷睇自己賣比台灣省的愛國者導彈有冇反應🤣🤣,睇下台灣省有冇發現啲導彈過期🤣,傻仔何其多!

唔敢進入DF17射程

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-8-5 22:06 發表

黃犬之父美爸話
似美國滄逃出阿富汗,又系和氣走人
人地話係主動移交政權⋯⋯不過對手係塔利班之嘛,唔通又講明咩

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
美國條根也縮了

引用:
原帖由 law31 於 2022-8-6 08:17 發表
而家唔係100年前..講大話好容易穿㗎...

唔係黨媒=假新聞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]