• 瀏覽: 20,439
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
+19
航母要嚟打杖架!烏克蘭要人,美國佬你唔係唔去呀?不仁不義!

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
成日講大話呃藍人,不過佢地無腦唔知被你呃緊😛
你老豆老母生著你呢個漢奸真係無腦

垃圾美國狗!!

唔用愛3另一個原因係冇美國准許唔用得.

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-8-5 20:56 發表
其實你都幾可憐

美國佬應該驚,中國會係天宮一號發射武器

引用:
講一句,真假誰知
但足夠讓這些人盲目地高興

引用:
你咁醒點呃倒你呢😏月尾約齊人拜地鐵站末呀🤭🤭

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2022-8-6 06:14 發表
好好 J 㗎!呆灣媒體話美軍唔係撒走,打臉老解㗎!
係,泊左係賓賓個邊啤實你架,你老解一郁我做野架 (愈行愈遠)

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-8-5 17:21 發表
中國解放軍自8月4日起於台灣周邊進行軍事演習,美國派出航空母艦「列根號」(USS Ronald Reagan)在附近戒備。中國有專家稱演習「迫退」了列根號幾

...
美國白宮4日記者會上談及台海形勢,表示美國國防部已下令列根號續留守台灣周邊海域監控情勢。

尾式計法 ,台灣周邊海域>>>包圍圈之外.............

引用:
一隻二隻死曱甴咁冇用,而家唔敢上街抗議解放軍

真佩服果班出來講說話的 尾國發言人,
演技 真比金像影帝影后 還要厲害,
明明系由邊個講 都會發笑的大話,
每每都能流暢地道出來,
真係要陰徑陰徑佢哋……

迫退就假嘅,只係老美任務完成就有可能,咩任務就唔清楚啦😅

西西議員去強烈譴責嚴重抗議、下次副總統.去嚴重抗議譴責、最後總統都去都係強烈譴責、嚴重抗議、後果自負、拭目以待、雖遠必🐖🐖

引用:
原帖由 sim008 於 2022-8-6 06:24 發表
1200公里外繼續監視
好明顯曱甴完全唔知航母艦載機既作戰半徑有幾多。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]