• 瀏覽: 17,192
  • 回覆: 7
引用:
原帖由 cavid 於 2022-8-5 16:30 發表
貌似系第一次對現任高官進行制裁。
總統第3順位
拜登同黑妹死就到佢

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-5 17:10 發表

睇條嗅西樣都吾放得耐 可能跟老登一起走
曲線支持佢連任議長
有佢係度拜登都好玩啦

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2022-8-5 16:50 發表
有鬼用咩!人哋又冇嘢係大陸!
美國眾議院議長佩洛西作為美國頭號反華政客,長年對華擺出強硬態度。但在幕後,佩洛西與家人卻投資多間業務與中國關係密切的企業,間接依靠在中國的投資,賺取豐厚利潤。美國傳媒早年便揭發,佩洛西的丈夫保羅是專注投資亞洲地區包括中國企業的「馬修斯國際資本管理公司」投資夥伴,投資額介乎500萬至2,500萬美元(約3,924萬至1.96億港元)。公開資料也顯示佩洛西直到近年,仍在這間公司持有價值5萬美元(約39.2萬港元)的互惠基金。

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 17:11 發表

你擔心下美國遲d又點搞中概股好過啦,利申:重倉美股默沙東 
冇呢單美國都攪架啦
不如親美國衰退+高脹......

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 17:19 發表

係喎 講到美國咁差 但咁大堆中概股仆住要走去美國上市喎  你見蘋果,麥當勞,tesla會過要黎香港上市?
上市主要cap水姐
好多到家下都冇錢賺

賺好多上市把咩
毛啦啦同股東分???

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 17:34 發表

原來你都知係一堆垃圾黎 
唔係做咩去美國上市

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 17:25 發表

美股咁多優質股駛咩買呢d垃圾  19年爆武肺果時買默沙東 而家爽歪歪
唔講波音跌到 hihi

引用:
原帖由 龍潭老鼠 於 2022-8-6 14:03 發表

制裁對墮落西2公婆冇乜影響,台灣之行完全為個人利益,兼且為股票涉及作弊轉移視線。
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=30681288
台灣之行完全為個人利益<==西西話私人名義去咩????

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]