• 瀏覽: 74,930
  • 回覆: 612
+24
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 求知客 於 2022-8-5 16:45 發表

你的視野真的狹窄,佢大把身家冇人民幣冇得淘寶對她絲毫沒有影響,致命是央及直系親屬,幾有參與有關中國的投資都被牽連.
‘同黃狗解釋咪浪費氣力

打輸場交吐啖口水當贏,強大了我的國。😁

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 16:29 發表
唔比用人民幣定唔比淘寶  係唔係要嚇到瀨屎?笑死人 
我依家同好多人都笑緊,係得佢合家依家笑唔出囉

佩洛西家族邊反華邊賺中國錢
https://www.wenweipo.com/a/20220 ... b033218a5b0ac4.html

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-8-5 16:35 發表
點制裁? 唔俾入大陸?
岩岩先降落完台灣省
唔俾用人民幣?
人地用美金
乜你都承認台灣省?!

條西婆老公同仔好多生意係中國

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-8-5 16:27 發表
中國外交部發言人周五(5日)宣布,制裁美國眾議院議長佩洛西及其直系親屬。發言人表示,佩洛西不顧中方嚴重關切和堅決反對執意...

唔制裁埋蔡英文😎😜

新聞 ...
制裁在任美狗官員,正進步👍

引用:
原帖由 fbb6f3ab73f82f 於 2022-8-5 16:51 發表
好野,等佢無得投資中國
仲有好多韮菜,爛尾樓同老千股都冇得投資。😁

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-8-5 16:47 發表

嘩! 好毒呀,加埋充公所有美藉中共人士資產,大獲
你知唔知佩妖家人在中港有好多投資架?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-8-5 16:27 發表
中國外交部發言人周五(5日)宣布,制裁美國眾議院議長佩洛西及其直系親屬。發言人表示,佩洛西不顧中方嚴重關切和堅決反對執意...

唔制裁埋蔡英文😎😜

新聞 ...
台灣人都係國人,無得制裁,只可以法律審判

引用:

唔制裁埋蔡英文😎😜

新聞 ...
不準食唐餐

慘! 好多生意係中國,宜家斷絕關係算唔算直屬關係

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-8-5 16:47 發表

嘩! 好毒呀,加埋充公所有美藉中共人士資產,大獲
用下個豬腦諗嘢,美國有大量企業係大陸投資,充公資產睇下邊個蝕底?

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2022-8-5 16:50 發表

唔好玩啦..留學生幫美國賺幾多錢..你唔知道?上次美國大學唔跟美國制裁留學生..爽嗎?
唔玩啦飛轉台灣旅行散吓心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]