• 瀏覽: 66,931
  • 回覆: 612
  • 追帖: 3
+24
咁多美國企業同中國有生意往來,冇人敢請西婆家族了

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2022-8-5 16:36 發表

親屬係中國做唔到生意
block 晒!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-8-5 16:35 發表
點制裁? 唔俾入大陸?
岩岩先降落完台灣省
唔俾用人民幣?
人地用美金
好簡單..珠九族..佢兩公婆+佢地孫仔孫女+曾孫+親戚做唔到中國生意..

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 16:29 發表
唔比用人民幣定唔比淘寶  係唔係要嚇到瀨屎?笑死人 
你的視野真的狹窄,佢大把身家冇人民幣冇得淘寶對她絲毫沒有影響,致命是央及直系親屬,幾有參與有關中國的投資都被牽連.

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-8-5 16:29 發表
唔比用人民幣定唔比淘寶  係唔係要嚇到瀨屎?笑死人 
笑死人?真係笑死人,井.....蛙!

唔止佢本人,仲要係所有親屬, 黎梗肯定仲有.
見你笑笑口咁,當真係制裁你既時候,你就自然笑不出來,你的親屬更多得你唔少..........

悲報,佩洛西冇得享用全民核酸核測同冇得用健康碼,實驚到瀨屎

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-8-5 16:35 發表
點制裁? 唔俾入大陸?
岩岩先降落完台灣省
唔俾用人民幣?
人地用美金
沒文化真可怕,他老公生意人

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-8-5 16:35 發表
應該唔比用中國(制)貨🙈
咁就影響大,中國青瓜粗又長又硬實,漫長夜晚隻西點解寂莫呢?

引用:
原帖由 封完再玩過 於 2022-8-5 16:44 發表

美國冇你咁蠢
你上返水啦

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-8-5 16:27 發表
中國外交部發言人周五(5日)宣布,制裁美國眾議院議長佩洛西及其直系親屬。發言人表示,佩洛西不顧中方嚴重關切和堅決反對執意...

唔制裁埋蔡英文😎😜

新聞 ...
「中國最新制裁」俄文點寫?

引用:
原帖由 求知客 於 2022-8-5 16:45 發表

你的視野真的狹窄,佢大把身家冇人民幣冇得淘寶對她絲毫沒有影響,致命是央及直系親屬,幾有參與有關中國的投資都被牽連.
冇得做全民核酸同冇得用健康碼 係咪要驚到瀨屎 

引用:
原帖由 宇宙飛彈 於 2022-8-5 16:42 發表

美國反制就可笑高官的仔女全部返中國
嘩! 好毒呀,加埋充公所有美藉中共人士資產,大獲

唔准食楊州炒飯,北京填鴨,宮保雞丁?

其實不如直接制裁拜登啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]