• 瀏覽: 21,300
  • 回覆: 132
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 hospitalhead1 於 2022-8-5 14:29 發表
容海恩快啲同佢老公脫離關係,都唔明佢老公都冇同佢老豆脫離關係佢可以同佢老爺脫離關係
Exact7ly 

附件

IMG-20220805-WA0013.jpg(221.23 KB)

做多咗

引用:
原帖由 QingKing 於 2022-8-5 14:19 發表
保安局日前發文嚴厲譴責3人,話佢哋涉嫌違反《港區國安法》第22條「顛覆國家政權」罪。其中一人正係議員容海恩嘅家公、時事評論員袁彌昌之父袁弓夷。容今日(5日)發聲明,宣布同袁弓夷脫離翁媳關係,及後回應話老公袁彌昌知情及理解。

或者做仔嘅亦想跟老豆脫離關係!

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/容海恩同袁弓夷脫離關係-稱袁彌昌理解-232055419.html
冇離婚,律師都知冇效,出個哩做埸戲比班五毛打下機

引用:
原帖由 QingKing 於 2022-8-5 14:19 發表
保安局日前發文嚴厲譴責3人,話佢哋涉嫌違反《港區國安法》第22條「顛覆國家政權」罪。其中一人正係議員容海恩嘅家公、時事評論員袁彌昌之父袁弓夷。容今日(5日)發聲明,宣布同袁弓夷脫離翁媳關係,及後回應話老公袁彌昌知情及理解。

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/容海恩同袁弓夷脫離關係-稱袁彌昌理解-232055419.html
袁彌昌 少少黃,多多脆,仍要在港打混,不得不理解實屬無奈。

引用:
原帖由 9wai 於 2022-8-6 16:34 發表

Exact7ly 
佢擺明做色做水呃人啦, 佢大狀黎架點會唔知, 況且老爺出事了才出聲明, 之前佢應知佢老爺乜料

引用:
原帖由 hklv 於 2022-8-6 22:44 發表

佢擺明做色做水呃人啦, 佢大狀黎架點會唔知, 況且老爺出事了才出聲明, 之前佢應知佢老爺乜料
所以佢咁做無用,佢丈夫同佢老爺仍然是父子關系,而佢又跟丈夫訓同一張床

正確做法係要離婚,先可以劃清界線

葉太愛徒,仲要做大狀,政治智慧都係麻麻地,點上位呀?

傻閪

引用:

新聞來源連結:

全部都係漢奸,無一個可信.

袁彌昌改叫容彌昌就可同通緝犯割席囉

袁彌昌理解又唔出嚟同佢老豆脫離父子關係?

袁少如果居住在香江,必須守法這是一定

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-5 19:11 發表

未見

但我只見黃人老吹的民主自由,就把香港青少年推向吸毒,腐爛,濫淫,墮落,更在2014年及2019年把香港推向無邊黑暗,香港人民不聊生!

滾返去美國啦,垃圾民主自由!
要學習觀察入微

袁彌昌有個咁愛國嘅老婆, 應該同家人回鄉祭祖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]