• 瀏覽: 23,042
  • 回覆: 132
+5
引用:
原帖由 williamhk777 於 2022-8-6 06:50 發表
終於明白咩叫爹親娘親都不及習主席親,笑鳩死
個個係老爺咋,點解錦簡單都分吾到,腦。。。。。。

引用:
原帖由 Kowloon2288 於 2022-8-6 07:07 發表

佢登埋報你話佢有冇膽,你真係。。。。。唉,你不如問佢個小老公袁生啦,死狗錦未出過聲
登報紙之嘛 又無法律效力
袁老先生都話火星撞地球預左有呢一日

容小姐講到咁正氣咁偉大點解唔係上律師樓做嘢?
係唔想 定唔敢?
佢離婚嘅話直頭要拍手支持啦

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-8-6 07:14 發表

登報紙之嘛 又無法律效力
袁老先生都話火星撞地球預左有呢一日

容小姐講到咁正氣咁偉大點解唔係上律師樓做嘢?
係唔想 定唔敢?
佢離婚嘅話直頭要拍手支持啦
點解你問題下佢小老公姐,死狗未出過聲,佢話理解喎,支持佢老婆喎,你不如叫袁小老公登報支持佢老婆啦,錦咪清楚晒囉,佢老豆能應該早死過條冇用仔,識唸條廢柴緊係支持佢老婆啦,仔都幫佢生埋,又養埋佢,下半身生靠佢

引用:
原帖由 Kowloon2288 於 2022-8-6 07:21 發表

點解你問題下佢小老公姐,死狗未出過聲,佢話理解喎,支持佢老婆喎,你不如叫袁小老公登報支持佢老婆啦,錦咪清楚晒囉,佢老豆能應該早死過條冇用仔,識唸條廢柴緊係支持佢老婆啦,仔都幫佢生埋,又養埋佢,下半身生靠佢
門面嘢梗係講理解啦 唔通再發大嚟講咩
我又唔係小袁生入面嘅蟲 鬼知佢諗乜
反正又唔係乜嘢秘密 尤其容小姐成日同姑仔袁彌明開火
花生花生

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-8-6 07:42 發表

門面嘢梗係講理解啦 唔通再發大嚟講咩
我又唔係小袁生入面嘅蟲 鬼知佢諗乜
反正又唔係乜嘢秘密 尤其容小姐成日同姑仔袁彌明開火
花生花生
門面野我吾知係咪喎,我冇lay係佢床下底喎,佢未結婚前已經開拖啦,而加睇下條小袁企邊度,不過現實好多男人會企老婆個邊,由其是容媽媽錦強

她只係擺出態度比人睇自己政治立埸係建制,費事比佢老爺影響!其實咁又冇錯!正如你阿爸殺人放火強姦壞事做盡,咁同他脫離關係好正常!

引用:
原帖由 QingKing 於 2022-8-5 14:19 發表
保安局日前發文嚴厲譴責3人,話佢哋涉嫌違反《港區國安法》第22條「顛覆國家政權」罪。其中一人正係議員容海恩嘅家公、時事評論員袁彌昌之父袁弓夷。容今日(5日)發聲明,宣布同袁弓夷脫離翁媳關係,及後回應話老公袁彌昌知情及理解。

或者做仔嘅亦想跟老豆脫離關係!

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/容海恩同袁弓夷脫離關係-稱袁彌昌理解-232055419.html
身為一個執業律師, 當然知道在報章上發聲明是沒有法律效力的.

袁弓夷做咗咁多年人應該都好理解佢個兒媳嘅決定。

袁彌昌,你係咪男人?你點可以做旁觀者? 你一係即刻同老豆脫離關係,一係同你老婆離婚。兩者都能夠成全你老婆意願!

苦玉計,掹kitchen美,堡安傳。

可惜入了反賊漢奸的家門,或者是袁家家門不幸,出了一個臭名昭著嘅老漢奸

直接 離婚

呢家人真係好麻煩

佢老野咁既回應方法非常陰毒,暗指身在曹營心在漢意思。

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2022-8-5 23:02 發表
早應該脫離關係啦,條老嘢癡鳩線嘅

竟然癲到要求美國派無人機來港,斬殺香港特區官員

口講追求民主自由,實質係容不下其他人不同意見,人哋唔跟佢支笛就要死,呢啲人先至最獨裁

https://youtu.be/tmuwZe4tvns
佢應該同拜燈一樣中L左腦霧!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]