• 瀏覽: 26,449
  • 回覆: 161
+7
應該親手捉拿老爺歸案以表忠心.......

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-8-5 12:37 發表

...
睇完佢篇啟示嘅反應...........即時想嘔

有個咁女人家門不幸

引用:
原帖由 nicekate 於 2022-8-5 13:55 發表

挑,條老嘢比郭文貴由頭屌到落腳!有幾叻
收到美國佬錢又做唔到嘢咪俾人屌囉

黃屍腦殘智障,妄想被迫害,情緒易波動,底褲已輸埋,無法再遮醜,難尋回自尊,病情更敗壞,醫返嘥藥費,好似好撚慘,其實係自找,及早遠離牠,明智之舉也!

引用:
原帖由 Joeycky 於 2022-8-5 16:00 發表
明知老爺與姑仔都是不愛國的人物,仲嫁入去成為不愛國的家人一份子,自己都有問題啦。
可能根本一場戲!
大家分散投資謀取最大利益而已!

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-8-5 12:37 發表

...
https://youtu.be/uF6aj-7EGl4

夫妻本是同林鳥, 大難臨頭各自飛, 何況是親家?

話時話, 有點似文革時期紅衛兵子女舉報父母親的行為, 所以, 有乜咁出奇?

人哋家事關你哋咩事

容女士決定正確, 絕對要同反中亂港禍港害市民的人渣敗類劃清界線...

嫁咗入反中亂港家庭, 容海恩都真係幾辛苦

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-5 12:45 發表
佢勞改過
另未勞改過
嘈乜~各自成長際遇不同 
呢個論點部分成理,仇共之心的確唔係天生,
小學時有同學一家為國民黨遺民,
同學每當講開家景顯赫一時,
就會話父母講如非共軍獲勝,佢就而家係大少,工人任用,
所以小學階段,佢曾立誓,效忠黨國,反攻大陸

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 5-8-2022 13:30 發表
傻閪!早知今日何必當初
係咪好似話比小袁生攪大左先至⋯?有冇人証明下?

容女士有沒有試過盡作為新抱孝道和大義,嘗試去勸導老爺和姑仔悔改,幫助他們糾正錯誤,回歸愛國的道路,如果未盡過力,咁快割蓆太無情,不如試下與家人進行愛國溝通。

容海恩咁高調
佢老公唔知咩?
咁佢老公咩反應?
俾左la, 睬佢老豆傻la
都係果樣,黃畜冇好下場,隨時冇仔送終。

家門不幸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]