• 瀏覽: 26,395
  • 回覆: 161
+7
乜野叫做脫離爺媳關係 ? 

放料洗白白

一個家庭因為政見, 四分五裂, 可悲

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-8-5 14:20 發表
應該係翁媳關係吧,個個以為海恩姨姨係傻嘅,其實係進可攻退可守,脫離爺媳關係就好似同老豆脫離"豆子關係",明白你講乜,只係無意義,佢老爺有事時佢係割蓆,無事是係鳩噏。

重點係可能立法會份人工,

引用:
原帖由 terivan 於 2022-8-5 14:31 發表

應該係翁媳關係吧,個個以為海恩姨姨係傻嘅,其實係進可攻退可守,脫離爺媳關係就好似同老豆脫離"豆子關係",明白你講乜,只係無意義,佢老爺有事時佢係割蓆,無事是係鳩噏。
根本尻up。佢老公都冇同佢老豆脫離父子關係,佢作為媳婦可以係未同佢老公脫離關係就同佢老爺脫離關係。點做到呢?

呢件老漢奸袁生仲未去英國咩

袁老話 : 呀恩比你快我一步先😱

成家幾好演技...政客同偽人唔好信呀..

引用:
原帖由 terivan 於 2022-8-5 14:31 發表

佢留返係屋企自己獨守啦, 我放棄左呢個人,日日比黃夫插, 口口聲聲又話愛國愛港,真係笑死人,海恩姨姨唔係傻嘅, 不過佢當我地全部都係傻既

佢應同呢個家庭斷絕任何關係!離婚吧!

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-8-5 12:37 發表

...
佢雖然今日脫關係,代表佢老爺之後同佢無關係,但係佢老爺涉嫌犯國安法唔係今日嘅事,之前佢老爺做咗犯國安嘅事時都仲係同容有關係啦

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-8-5 14:20 發表
爺爺同媳婦....不過爺爺好似有點不妥...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]