• 瀏覽: 29,735
  • 回覆: 98
+9
Nasa呢,講一句都無?又係歐美雙標?

地球最垃圾係政治任命NASA 老總。

呢件殘骸,我睇周邊有黑色毛臣臣,我估,係碳纖維不易焚化。

附件

B7F9AF39-4FDB-4943-970C-9B0EA656033B.jpeg(62.9 KB)

FA4071E8-9F80-487A-8B31-2E1AB8E2BD35.jpeg(74.7 KB)

老美醜惡嘴臉真令人噁心, 先切L咗你自己條鳩再去罵人吧!

外星人

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-5 12:08 發表
真係張相咁直插??? 
space X 黎唔係大陸野, 咁曱甴要奶, 話雷神除咁型
過幾年就係文物嘞!

引用:
原帖由 hermanqk 於 2022-8-5 12:53 發表
天降太空禮物
澳洲應該全國慶賀嘛 ...   
契哥國送嘅禮物,契弟應該收得好開心

又係雙標,醜噁

老尾雙重標準, 無限輪迴

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 12:02 發表
澳洲當局周四證實,在一座牧場上從天而降的一件大型焦黑太空垃圾,是來自全球首富馬斯克(Elon Reeve Musk)旗下的太空探索科技公司SpaceX的一項太空任務。

這件神祕的太空殘骸懷疑早於7月9日墜落地面,上周才在澳洲雪山(Snowy Mountains)附近的新南威爾士省小鎮Dalgety被人發現。當地距

...
4日前都影到深圳有不明物體,呢件唔係黑蚊蚊仲會發光㗎,你估係乜東東呀?

若是中國製造的太空垃圾,佢地執到只歡欣驚喜,一來可以大肆咆哮危及地面安全,二來拿拿臨當寶物咁去研究.

唔好講咁多,快啲油啲簡體中文字上殘骸先

上面寫SPACEX下面寫問天
內容都唔對題既喂

好似好多毛, 係咪外星生物嚟

超時空要塞

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 12:02 發表
澳洲當局周四證實,在一座牧場上從天而降的一件大型焦黑太空垃圾,是來自全球首富馬斯克(Elon Reeve Musk)旗下的太空探索科技公司SpaceX的一項太空任務。

這件神祕的太空殘骸懷疑早於7月9日墜落地面,上周才在澳洲雪山(Snowy Mountains)附近的新南威爾士省小鎮Dalgety被人發現。當地距

...
人哋這才是負責任,把東西掉到馬仔土地上,不危害其他人安全。
做得馬仔當然預了幫大佬頂!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]