• 瀏覽: 29,725
  • 回覆: 98
+9
奴隸國想屈中國,點知咬錯主人!

佢哋話呢啲太空垃圾係啲落在自己國土上,系唔關其他國家事

Optimus prime

好快到歌劇苑,不過佢大把錢賠

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-8-5 12:25 發表

西方雙標🐶

好大對「髀」!!!

好似咁

引用:
原帖由 WachiLee 於 2022-8-5 13:10 發表
佢哋話呢啲太空垃圾係啲落在自己國土上,系唔關其他國家事
老尾垃圾,世界通行!

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2022-8-5 12:16 發表
如果係中國既碎片, 小黃人起碼刷10頁,
一系列咩國際問責輪流追擊

而家澳洲呢個當事人吠都唔敢吠一聲
黃狗們快D 入黎吠幾聲

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 12:02 發表
澳洲當局周四證實,在一座牧場上從天而降的一件大型焦黑太空垃圾,是來自全球首富馬斯克(Elon Reeve Musk)旗下的太空探索科技公司SpaceX的一項太空任務。

這件神祕的太空殘骸懷疑早於7月9日墜落地面,上周才在澳洲雪山(Snowy Mountains)附近的新南威爾士省小鎮Dalgety被人發現。當地距

...
我老友 Eddie 話呢個一定係假新聞  
美國製造絕對係宇宙中最超越嘅

Space X 不嬲製造垃圾

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-5 12:02 發表
澳洲當局周四證實,在一座牧場上從天而降的一件大型焦黑太空垃圾,是來自全球首富馬斯克(Elon Reeve Musk)旗下的太空探索科技公司SpaceX的一項太空任務。

這件神祕的太空殘骸懷疑早於7月9日墜落地面,上周才在澳洲雪山(Snowy Mountains)附近的新南威爾士省小鎮Dalgety被人發現。當地距

...
原來係偉大美利堅帝國嘅SpaceX遺物

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-8-5 12:25 發表

西方雙標🐶

冇辦法,而家西方國家仲控制住全球輿論

啲小黃畜死撚晒呀﹖佢地唔出聲吠主子既﹖

係咪神鳩唔知幾多號啲殘骸呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]