• 瀏覽: 50,074
  • 回覆: 9
+17
美日輸到只剩下打咀炮🤣🤣🤣

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 13:03 發表

You are so funny
呆彎向老尾購買嘅垃圾宙斯導彈防禦系統一試就知道系廢嘅,在東風快遞面前,一點能力都沒有!笑死🤣🤣🤣呆彎話監測不到,所以東風系冇威脅嘅,簡直愚昧呆蛙,但給世人恥笑!
東風超音速射到上大氣層,再府衝下來打宙斯,根本防禦系統變成一個戰筢,想想老尾垃圾導彈軍事已經落後中國起碼一代或以上!
從導彈防禦到各種射程超音速導彈系列,老尾屎!
呆蛙,醒來吧,中國打呆彎,你哋只有捱打,老尾保不住,連核動力棺材都要逃避呀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 13:07 發表

鳩吹無用,紙上談兵,繼續精神勝利囉
你這阿Q🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2022-8-5 13:07 發表

佢老尾軍演又點講?
老尾軍艦駛黎東太平洋又乜意思?
岸狗文雄,真係老尾既狗
真係好笑,香港咁多曱甴盲目做漢奸
跌落地拿把沙,老尾,哈哈🤣🤣🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 siupercy 於 2022-8-5 15:01 發表
日本一定驚,如果呆灣回歸大陸後,基本上佢前後左右都係敵人和對手,最慘係自己國家又不斷退步,但歸根究底都係佢甘願要做尾國隻狗而唔選擇同同邊國家和諧相處。
反C包圍,斷日笨資源,日韓,郁都唔敢郁!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 曲明 於 2022-8-5 15:10 發表
見安倍咁死法,岸九點會唔識DO
分分鐘系老尾策划,安培小三政治力量強大,可左右自衞隊和平立法,從而核武裝軍隊,所以必須要除去🧐

老尾策划暗殺其他國家政要不是少見!近幾年有…
土雞多安
約旦國王
伊朗軍頭

引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-6 11:27 發表

一步一步來
中共神助攻
修改和平憲法同增加軍費擴軍過全民投票冇難度
多謝安培小三被暗殺!🧐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]