• 瀏覽: 48,951
  • 回覆: 402
+17
引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-5 13:04 發表

呆彎向老尾購買嘅垃圾宙斯導彈防禦系統一試就知道系廢嘅,在東風快遞面前,一點能力都沒有!笑死🤣🤣🤣呆彎話監測不到,所以東風系冇威脅嘅,簡直愚昧呆蛙,但給世人恥笑!
東風超音速射到上大氣層,再府衝下來打宙斯,根本防禦系統變成一個戰筢,想想老尾垃圾導彈軍事已經落後中國起碼一代或以上!
從導彈防禦到各種射程超音速導彈系列,老尾屎!
呆蛙,醒來吧,中國打呆彎,你哋只有捱打,老尾保不住,連核動力棺材 ...
鳩吹無用,紙上談兵,繼續精神勝利囉

引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-5 10:51 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西或波洛西)搭乘專機,在8月4日晚抵埗。她與日本首相岸田文雄5日共進早餐。他稱北京在台在台灣海峽周邊試射導彈「嚴重衝擊日本國家安全」,日美將共同維護台海的和平與穩定。
...
佢老尾軍演又點講?
老尾軍艦駛黎東太平洋又乜意思?
岸狗文雄,真係老尾既狗
真係好笑,香港咁多曱甴盲目做漢奸

小日本等死啦

"鳩吹無用,紙上談兵,繼續精神勝利囉"
講緊大大聲話自己住香港接受中共管治果啲?

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 13:07 發表

你這阿Q🤣🤣🤣

好快去搵安培!

都係泡菜有骨氣,蘿蔔頭無鬼用😆

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-5 13:05 發表

我直頭唔敢睇,係網上有D相片,真係睇到個人心都寒埋,人性既醜惡可以去到咁既地步……真心唔建議心智未成熟既人睇,會有不安情緒。
其老弱本地人民,不能挑擔,又無窖可挖者,盡遭殺死,沿街死屍十之九皆老者。其幼孩未滿二三歲者亦礦發以為戲,嗣罔道上。婦女四十歲以下者一人俱無,老者無不負傷,或十余刀,數十刀,哀號之聲,達于四遠,其亂如此,可為發指。

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 13:07 發表

咁似連登小強你日日文宣9吹
有冇探下啲手粥?個個月僅有幾隻坐喎

㗎仔已經趁亂,鬼鬼祟祟倒咗輻射水落海。

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 12:56 發表

土生土長香港人當然住在香港啦,你仲唔滾回大陸,去真正感受下大陸文化啦,留在香港把撚咩
你屬於河童類,湖北畸類,定係羅湖蔥類香港人????

引用:
原帖由 碌碌無限 於 2022-8-5 13:12 發表
㗎仔已經趁亂,鬼鬼祟祟倒咗輻射水落海。
東風導彈打輻射廢水

引用:
原帖由 溫暖老練的蔬菜 於 2022-8-5 12:50 發表

明明係67,又要小氣人地叫佢67,真係好67
呢條友果然係小家種,比佢禁咗言添。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]