• 瀏覽: 48,932
  • 回覆: 402
+17
引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 12:56 發表

土生土長香港人當然住在香港啦,你仲唔滾回大陸,去真正感受下大陸文化啦,留在香港把撚咩
土生土長?問吓你阿爺係咪原住民?中國香港大灣區啊鄉下仔🤣🤣
比盡你咪三四代😂😂

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-5 12:57 發表

原來你住喺香港
繼續接受中共管治
明白
你要做奴才,我唔阻止你

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-8-5 12:57 發表

我去過南京大屠殺紀念館,真係忍吾到眼淚,個心好似火燒咁!唉!
有冇為清犬曾國藩南京(天京)大屠殺所殺的幾百萬中國人落淚?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-5 12:57 發表

原來你住喺香港
繼續接受中共管治
明白
67喺中國領土香港地被中共管治,你咁大聲講出黎,令佢情何以堪呢!

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-8-5 12:21 發表
日笨完全甘心做隻美狗,唔怪得俾人睇唔起,韓國佬有骨氣得多。
如果有能力既日本仔一定打番美角狗,其實好慘架,你問佢驚吾驚我地中國同佢算帳?梗係驚啦!又怕尾9恰鳩佢喎!又想打染尾9喎!

美日輸到只剩下打咀炮🤣🤣🤣

自己明明跪低左
然後大喊"你要做奴才,我唔阻止你"
真係有趣

日本核污水

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-5 13:02 發表
美日輸到只剩下打咀炮🤣🤣🤣
You are so funny

狗狗見主人

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-5 13:03 發表

You are so funny
呆彎向老尾購買嘅垃圾宙斯導彈防禦系統一試就知道系廢嘅,在東風快遞面前,一點能力都沒有!笑死🤣🤣🤣呆彎話監測不到,所以東風系冇威脅嘅,簡直愚昧呆蛙,但給世人恥笑!
東風超音速射到上大氣層,再府衝下來打宙斯,根本防禦系統變成一個戰筢,想想老尾垃圾導彈軍事已經落後中國起碼一代或以上!
從導彈防禦到各種射程超音速導彈系列,老尾屎!
呆蛙,醒來吧,中國打呆彎,你哋只有捱打,老尾保不住,連核動力棺材都要逃避呀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-8-5 13:01 發表

如果有能力既日本仔一定打番美角狗,其實好慘架,你問佢驚吾驚我地中國同佢算帳?梗係驚啦!又怕尾9恰鳩佢喎!又想打染尾9喎!
先滅中共
遷都新京
收回樺太千島群島西伯利亞滅露西亞
再殲米帝

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-8-5 12:57 發表

我去過南京大屠殺紀念館,真係忍吾到眼淚,個心好似火燒咁!唉!
我直頭唔敢睇,係網上有D相片,真係睇到個人心都寒埋,人性既醜惡可以去到咁既地步……真心唔建議心智未成熟既人睇,會有不安情緒。

日笨日日印銀紙, 遲早亡國!

日本不得不討好美國, 因為日本係週邊冇朋友,韓國中國俄羅斯都系日本的潛在威脅,只剩低有許多日本血統嘅台灣人可信賴,所以佢特別關注台灣嘅安全

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]