• 瀏覽: 50,099
  • 回覆: 402
+17

https://youtu.be/EJeYWuuHInQ

引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-5 11:42 發表

又想屈人?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-8-5 10:57 發表

歇斯底里有咩用?
言論自由呀。曱甴吾系一直訴求咪。

遲早演習失誤射左去東京,到時你先再講啊嘛。

我國喺自己國土演練,関你OnQ氓蟲乜野事?

臭西自91年一嚐中國喞雄風之後,就日日掛念再一嚐共產黨胯下鋼炮喞滋味。決意在自己絕經之前,點都要走黎挑逗老共賜佢最後一炮。點知老共嫌佢人老珠黃、兼名副其實臭西一個,情願對天打飛機都唔願射落佢個口。你條茂厘岸田係要傻下傻下嚜大口走咁近過黎睇熱鬧,滴咗幾滴落你個口,你就吞咗佢啦!總要大大聲講出黎俾全世界知你吞咗on9仔

引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-5 10:51 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西或波洛西)搭乘專機,在8月4日晚抵埗。她與日本首相岸田文雄5日共進早餐。他稱北京在台在台灣海峽周邊試射導彈「嚴重衝擊日本國家安全」,日美將共同維護台海的和平與穩定。
...
亞爺今次一箭雙刁、試到老尾所謂愛割者道旦係流料、㗎仔又比老尾過一棟亞爺好快可以灰復行使釣魚島主權

引用:
原帖由 kwma 於 2022-8-5 13:38 發表

亞爺今次一箭雙刁、試到老尾所謂愛割者道旦係流料、㗎仔又比老尾過一棟亞爺好快可以灰復行使釣魚島主權
順手收回琉球

日本仔學埋佢主人咁霸道,佢同狗主成日軍演就得,人哋就唔得!

引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-5 13:39 發表

順手收回琉球

日本又話協房台灣!得把囗?

引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-5 13:24 發表

南京人死不足惜?
內戰又點同呀?而且滿清已作出用盡全部資源作賠賞啦,宜家連一分國土亦無存在於世上,點可同日本作比較?日本究竟賠過乜先?土地?錢財?如果無,點可能相提並論呢?台灣人巧立明目,目的莫非係幫日本洗白歷史吧!

引用:
原帖由 ryokun99 於 2022-8-5 13:38 發表
臭西自91年一嚐中國喞雄風之後,就日日掛念再一嚐共產黨胯下鋼炮喞滋味。決意在自己絕經之前,點都要走黎挑逗老共賜佢最後一炮。點知老共嫌佢人老珠黃、兼名副其實臭西一個,情願對天打飛機都唔願射落佢個口。你條茂厘岸田係要傻下傻下嚜大口走咁近過黎睇熱鬧,滴咗幾滴落你個口,你就吞咗佢啦!總要大大聲講出黎俾全世界知你吞咗on9仔
omg...人老西臭...

引用:
原帖由 發財埋便 於 2022-8-5 13:43 發表

內戰又點同呀?而且滿清已作出用盡全部資源作賠賞啦,宜家連一分國土亦無存在於世上,點可同日本作比較?日本究竟賠過乜先?土地?錢財?如果無,點可能相提並論呢?台灣人巧立明目,目的莫非係幫日本洗白歷史吧!
滿清有賠償予太平天國嗎?
滿清係外族殖民者,與太平天國間的戰爭唔係內戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]