• 瀏覽: 49,839
  • 回覆: 397
  • 追帖: 3
+25
中國大陸解放軍圍繞台灣周四(4日)起一連3日進行軍演之際,美國官員周四表示,美國延遲試射民兵3型洲際導彈,以免北京誤解令

腫桶拜登中左兩次美國肺炎後就聲都唔聲下,今次仲往後退,從前的氣燄去晒邊?實在令人失望

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0805_00992_001.html

一陣解放軍向東射枝導彈佢仲唔驚

阿爺今次一出手,真係震驚世界

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-5 02:27 發表
中國大陸解放軍圍繞台灣周四(4日)起一連3日進行軍演之際,美國官員周四表示,美國延遲試射民兵3型洲際導彈,以免北京誤解令

腫桶拜登中左兩次美國肺炎 ...
沒有脊梁骨

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-5 02:35 發表
看到這則新聞
感覺中美背后有交易存在

唔係化!
老美-敢出人,唔敢射!
老解-唔打人,放膽射!

真分唔清,邊個怕邊個!!?

示弱

老美嘅另類 say sorry! 🤔

美國縮沙

中國今次軍演,兵力集結,動員速度之快,1日就包圍台灣,令美國震驚,仲射乜鬼。。🙈

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-8-5 04:53 發表
中國今次軍演,兵力集結,動員速度之快,1日就包圍台灣,令美國震驚,仲射乜鬼。。🙈
咁又唔好話一日,從大陸個邊睇。幾日前就開始備戰。不過總共就三日到四日,其實信號好明確。
一早有曬預案,平日有按預案訓練同部署。
即系打台灣,唔係得把口。日日都有真係準備。而且好詳細,詳細到每個人應該做咩都有練過。
所以,三日咩準備好曬。該到就到。

美帝?

唔係嘛,條靚俾人打到豬頭咁。你唔幫打色都不特已。就係噉退。你點做大佬啊。

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-5 02:27 發表

腫桶拜登中左兩次美國肺炎 ...
阿爺如果向關島或夏威夷附近公海射一支你就驚了

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-5 02:35 發表
老尾都唔敢再拱火,佢驚激嬲阿爺真係武統,老尾自己幹瞪眼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]