• 瀏覽: 59,873
  • 回覆: 397
+25
美國內部溝通有問題

呢D咪欺善怕惡囉~

我公司有隻黃絲狗,當日佢話呆島有事老尾一定出手,我話你唔好死,放長雙眼睇,睇下你所講既民主豉油,一個恰鳩人,打劫,既冚家剷既國家!

黃絲唔係話又贏咩?
做乜取消呀?
咪叫解放軍再包實啲囉

都係唔好做惡人啦,人善雖然人欺,但天不欺善人哦。

引用:
原帖由 長程大炮 於 2022-8-5 05:51 發表
唔係嘛,條靚俾人打到豬頭咁。你唔幫打色都不特已。就係噉退。你點做大佬啊。
佢幾時幫過啲𡃁?
條𡃁同個好打嘅抽緊,佢就隔岸遞刀遞槍,仲要條𡃁找數喎

引用:
原帖由 zerobyte 於 2022-8-5 05:57 發表
美國內部溝通有問題
民主國家一向係咁。傻侵個陣同大陸扯到火曬。
但美軍參謀長聯席會議主席馬克.米利就私下同大陸溝通。
同大陸講,如果傻侵同你地中共講左d咩過頭說話,記得同我地參謀長聯席會議再溝通多次啊。佢傻架。唔好信!

搞到大陸好尷尬……

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-8-5 05:18 發表

咁又唔好話一日,從大陸個邊睇。幾日前就開始備戰。不過總共就三日到四日,其實信號好明確。
一早有曬預案,平日有按預案訓練同部署。
即系打台灣,唔係得把口。日日都有真係準備。而且好詳細,詳細到每個人應該做咩都有練過。
所以,三日咩準備好曬。該到就到。
三日就射到去台灣東面海域已經好神速,普京要邊境集結兵力幾個月先可以攻打烏克蘭

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-8-5 02:45 發表

看到這則新聞
感覺中美背后有交易存在
有錢幫老美,咩都賣得出
台灣都可以
南韓都可以
日本。。哎。得,不過貴d

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-8-5 06:28 發表

三日就射到去台灣東面海域已經好神速,普京要邊境集結兵力幾個月先可以攻打烏克蘭
咁咪證明普京決定打烏克蘭係突發事件。之前無預案,軍隊無計劃訓練過。咁調兵咩要好長時間做方案同調度。
正常架。美軍打伊拉克,調兵都要幾個月。呢樣唔係科技問題。係大規模人員個管理問題。屬於行政事務所需要時間。走流程唔使等啊?
而老解幾日,唔係勁抽。
而係講明,打台灣,有曬準備。流程行曬。
所有人打開個保險櫃,抽出份白色方案書。跟住指引做野!
咁咪快咯。
就係博你美軍都未寫完方案,開完會!

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-5 02:35 發表
阿爺今次一出手,真係震驚世界
習拜個電話傾完,拜登就做場戲俾解放軍有藉口封島

美畜在怕什麼?

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-8-5 06:34 發表

習拜個電話傾完,拜登就做場戲俾解放軍有藉口封島
又陰謀論?

神係佢,鬼又係佢,放完火又去救火,係咪思覺失調痴咗線呀?  😷

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-8-5 02:45 發表

看到這則新聞
感覺中美背后有交易存在
交易一定有,只係公唔公平

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]