• 瀏覽: 6,035
  • 回覆: 30
本港將於11月初舉行一連兩日的國際金融投資峰會,全球金融界人士將來港參與。《彭博》引述消息指,華爾街幾間大型銀行的高層人員,要求獲豁免7天酒店隔離,方會到港開會。

那些華爾街銀行家的要求十分正常,你邀請我出席,還要我來隔離,真是想愴你個心!🤭

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1861279/即時-港聞-港11月舉行國際金融峰會-外媒指有華爾街銀行家要求免隔離方出席

擦鞋奶袋會過時喇

可以唔尼,反正班pk 都係想抽乾港股

要取捨了,防疫不能鬆懈哦~

美國大Bankers要過一晚夜, 第二日便走, 好似Pelosi咁;鬼同你玩4+3, 5+2喔!!

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-4 22:28 發表
要取捨了,防疫不能鬆懈哦~
延後個會一年啦;東奧都係咁做~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-4 22:37 發表

延後個會一年啦;東奧都係咁做~
為了幾個人延後?那幾個人份量很重嗎?無他們開不成會?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-4 22:41 發表

為了幾個人延後?那幾個人份量很重嗎?無他們開不成會?
你諗真啲先好放厥詞!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-4 22:43 發表

你諗真啲先好放厥詞!!
小的真的不知嘛~~願聞其詳。

唔中意可以唔黎. 佢地咁講即係想黎, 但係又要攞特權. 上屆政府妮歌潔曼單野已經比人噴........睇今次會點?

唔好嚟囉
🤭

佢屎忽大d

無呆灣事件,亞爺都會鬆手,今日亞爺會唔會放手,一定唔會。

睇怕今次香港又俾西人借疫情刮臉;好心安份守己, 咪搞什麼會啦, 自己攞架嚟刁!!

政府加快歩伐, 趕及11月免隔離。 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]