• 瀏覽: 5,824
  • 回覆: 19
中國及日本政府表示,原定兩國外長王毅與林芳正在東盟會議期間,在今日(4日)下午舉行的會面,已經取消。

日本傳媒報道,日本政府消息指中國因為G7以及日本就解放軍進行軍演所發表的聲明及憂慮,決定延遲有關的會面。中國及日本兩國的外長原定在柬埔寨舉行的東盟外長會議期間進行會面,是中日兩國1年9個月以來首次的外長會談,亦是

以正視聽,係中方主動取消會議並唔係好似PK01報道講到好似日本取消咁樣

新聞來源連結:

https://www.am730.com.hk/國際/中方不滿g7聲明-取消與日外相會談/332039

引用:
原帖由 番梘強盜羅拉 於 2022-8-4 17:58 發表
中國及日本政府表示,原定兩國外長王毅與林芳正在東盟會議期間,在今日(4日)下午舉行的會面,已經取消。

日本傳媒報道,日本政府消息指中國因為G7以及日本就解放軍進行軍演所發表的聲明及憂慮,決定延遲有關的會面。中國及日本兩國的外長原定在柬埔寨舉行的東盟外長會議期間進行會面,是中日兩國1年9個月以來首次的外長會談,亦是

叫小日本送一批AV女優來澳門表演, 或者有商量

八國聯軍的仇,要報。

小日笨想遮醜,誰知紙是包不住火的,現在很肉酸很難看!!

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-4 19:01 發表
小日笨想遮醜,誰知紙是包不住火的,現在很肉酸很難看!!
叫肥金掟d野去日本

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-4 19:51 發表

叫肥金掟d野去日本
你估肥仔金唔想?等緊機會呀~~

樓主講出真相

睇無視新聞,我地解放軍剩係常態軍演,都好似打塞伯坦星人咁!
真係唔知邊支上左核彈頭,仲好睇過打荷里活變形金鋼呀!
納粹歐又話會出兵既?入左台省12海里內囉喎!
納粹美又開始睇唔倒轉移視線啦!
咩呀?納粹歐美無膽核戰南海呀!
納粹豬無撚用!
中俄都上晒核彈膛,你納粹盟主豬再攪屎攪棍呃選票,一夜滅你全球納粹西十億畜生唔係夢!

拉倒

夠骨氣斷交啦
殺父仇人都應依依哦哦幾十年
毛都唔敢掹條
又係得口交完事

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-8-4 20:11 發表
睇無視新聞,我地解放軍剩係常態軍演,都好似打塞伯坦星人咁!
真係唔知邊支上左核彈頭,仲好睇過打荷里活變形金鋼呀!
納粹歐又話會出兵既?入左台省12海里內囉喎!
納粹美又開始睇唔倒轉移視線啦!
咩呀?納粹歐美無膽核戰南海呀!
納粹豬無撚用!
中俄都上晒核彈膛,你納粹盟主豬再攪屎攪棍呃選票,一夜滅你全球納粹西十億畜生唔係夢!
蔡省長宜家驚到瀨晒屎,初時又話有咩事都有航母照住佢,宜家走都走唔切。

日本,再不知悔改,中國就應正式追討日軍侵華的賠償,為3500萬被殺的中國人及數十萬慰安婦向日本聲討

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2022-8-4 20:49 發表
夠骨氣斷交啦
殺父仇人都應依依哦哦幾十年
毛都唔敢掹條
又係得口交完事
對中國黎講,日本同泰國同一level,只係旅遊點。 經貿軍事,中國唔需要同日本合作,日本亦都唔夠level有任何話語權,所以只能夠依附美國做看門狗🤣🤣🤣🤣🤣

*PS5除外

個個都話自己取消,玩哂啦!

中國殺死所有美畜後就一定會解放日本,勾結美畜嘅日奸走狗會同所有美畜一撚齊落地獄呀 !

鍵盤翻頁
左右