• 瀏覽: 37,335
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 獅子男 於 2022-8-4 17:23 發表
台海局勢急速升溫之際,美國傳媒周三(3日)指拜登政府正游說民主黨籍參議員叫停《台灣政策法》的審議。《台灣政策法》列明台灣是美國的主要非北約盟友,這將改變美國對台政策。

遲早冇咗隻銅旦。

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-8-4 17:24 發表
仲諗住和解. 呆灣省, 就黎回歸啦.
減尾佬債到一定數目,就係蔡呀婆嘅回天日

引用:
原帖由 沙漠默默的幻象 於 2022-8-4 18:41 發表

好似俄羅斯咁減到0就最理想,美國叫佢D朋友買吧
佢哋朋友窮到只剩擺尾🤭🤭  只有蠢黃還在夢中🤭🤭  不過佢哋醒都冇用架啦

引用:
原帖由 元勝 於 2022-8-4 19:54 發表

今次真係千載難逢嘅機會.....借勢狂拋美債.....現亞爺手上還有成萬億美債.....先前仍唔好意思要拋停下...現不需再顧慮.....襯日本仔仍未敢大拋.....立即清倉先.......再遲小小....我估除了美聯處....真係冇人夠膽接...依家唔拋就真係傻囉....
都要等人民幣做到交易貨幣先得, 中東新一代都唔聽尾國枝笛啦,係啲白痴蠢黃先發夢啫。  食版仲有甚麼餐問有冇人食, 正垃圾

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2022-8-4 19:58 發表

美狗最有用是不遵守合約精神踐踏規則
大大聲毀法國潛艇約,豬7仲係度扮正義🤭🤭

引用:
原帖由 zambot3 於 2022-8-4 19:58 發表
拜山做好人伯伯,佩老西/X議員做醜人,同一個劇本又上演一次?會唔會悶左d?
最叻就氣焰壓人, 個老整容婆仲以係係70年代, 佢行都行唔穩啦, 扮少艾🤭🤭

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2022-8-4 20:07 發表

豬7根本就係被老美圈養的7隻豬點可能say no
成班冇天然資源,冇人力, 根本係賊。  當年係中國搶咗咁多嘢, 中國被搶劫一空, 幾10年過去, 成班豬7可以窮成咁, 仲大賊扮紳士。  係啲蠢黃先會低智到將日本就叫鄉下, 人哋攞舊肥到中國人會掉嘅牛俾佢話係A5, 就真係天價都食咗佢, 唔X都冇用

引用:
原帖由 zambot3 於 2022-8-4 21:02 發表

其實日笨好慘,百幾年來一直被歐美列強訓練來咬中國,佢只係一條秋田犬,當年明治維新會成功,無歐美係背後技術支援我真係唔係好信。
明治維新,剛巧踫上西方向東移求物資啫。  個咩鬼工業革命,根本就蠢黃常講嘅環保問題根源。

引用:
原帖由 要學懂感恩 於 2022-8-4 21:56 發表
駐陸美大使 即刻出黎話美國唔想局勢升溫 準備與北京合作
驚到呢
正乞兒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]