• 瀏覽: 37,269
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+6
搞x笑 駛唔駛 搞埋香港政策法...美國你以為自己統一了全世界嗎??😆

美國助攻中國統一

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-8-4 19:59 發表

你休息閉嘴好嗎?
如果沒忘記師兄連運輸機和轟炸機都搞錯的那位人士吧?
智將又贏😁😁😁🤭🤭🤭🤭🤗🤗🤣🤣😂😂😅

無後悔既藥,想同時挑機中俄就黎囉

美國又做戲...

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-4 19:00 發表

你說話要小心,大陸一直都係話台灣係自古領土,乜野而家先拎埋條海峽中線。我會向香港國安處舉報你係台獨份子。

仲有,佩洛西一直都係贏㗎、冇輸過。輸嘅只係台灣。

小心你明天國安處上門好過啦!

唔報正契弟🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

等我又放多幾個emoji自我感覺良好先

引用:
原帖由 芝蔴綠豆 於 2022-8-4 19:12 發表

見到有個白痴仔話因為有美國,所以世界先至有幾十年和平
白痴仔依家一家團聚

去台灣又簽証又盛, 快點回歸中國以後可以隨時去

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-8-4 19:33 發表

而家中國圍住個島,美國仲係度慢慢討論咩政策法🤔
諗緊叫停呆娃政策法, 縮都縮唔切

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-4 18:04 發表
世界正朝向錯誤的路直奔……

神說的話是對的。
中俄背靠背~中美亦走向背靠背~中美背靠背,係各奔前程~脫鈎定會加快進程~各自心中有數~老美,國內正加速去中化~差吾多兩佰間中企係呢兩年內強制摘牌及退市~亞爺則加快拋售美債~大家,老死不相往來~已成定局~關係祗會在斷交邊緣陪廻~

引用:
原帖由 klfcim 於 2022-8-4 19:55 發表

繼港澳之後......將會多一個台灣回歸......現在呢刻感到莫名興奮和感動.......中國加油!!!
其實如果收回台灣, 可以考慮鼓勵D綠人移民難民, 清晒D毒, 重頭嚟過, 唔使好似香港咁

引用:
原帖由 peter925 於 2022-8-4 19:19 發表
完全唔識打仗,中國已迫進台灣,台灣全無反抗意志,你而家唔派軍撐仲退出關係政策,等同叫中國快啲搞掂統一。
統一就肯定的了,差在和統還是武統

引用:
原帖由 bi11 於 2022-8-4 17:51 發表

好嘢 就快可以用回鄉卡去台灣省

配落西應該擺頭功

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2022-8-4 20:26 發表

統一就肯定的了,差在和統還是武統
台灣肯開槍就是武統,不發一槍就當和統囉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]