• 瀏覽: 37,339
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-4 19:00 發表

你說話要小心,大陸一直都係話台灣係自古領土,乜野而家先拎埋條海峽中線。我會向香港國安處舉報你係台獨份子。

仲有,佩洛西一直都係贏㗎、冇輸過。輸嘅只係台灣。

小心你明天國安處上門好過啦!

向香港國安處舉報咗未??? 大家等緊你.....好心急呀!!!

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-5 13:38 發表

打完飛機咪?

我未呀...........可唔可以擘大個口....

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-8-5 13:39 發表

我可沒說信不信喲
只是看見了就發發而已
信不信靠個人智商
師兄您把運輸機當成轟炸機這么有智慧的人
應該分辨的出來吧
都話你記性好差囉,邊個講乜野運輸機當轟炸機都唔記得。

仲好意思日日講!

引用:
原帖由 元勝 於 2022-8-5 13:43 發表

向香港國安處舉報咗未??? 大家等緊你.....好心急呀!!!
報左俾你聽?你邊位呀!

叫停有咩用  

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 獅子男 於 2022-8-4 17:23 發表
台海局勢急速升溫之際,美國傳媒周三(3日)指拜登政府正游說民主黨籍參議員叫停《台灣政策法》的審議。《台灣政策法》列明台灣是美國的主要非北約盟友,這將改變美國對台政策。

點解美國自己的野都未搞得好,就日日去搞人地。日曰去呃人地錢,被呃者還當美國系神系救星。

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-4 19:00 發表

你說話要小心,大陸一直都係話台灣係自古領土,乜野而家先拎埋條海峽中線。我會向香港國安處舉報你係台獨份子。

仲有,佩洛西一直都係贏㗎、冇輸過。輸嘅只係台灣。

小心你明天國安處上門好過啦!

等你舉報。絕對支持

引用:
原帖由 番梘強盜羅拉 於 2022-8-4 18:04 發表
而家大陸得閒無事就圍台軍演三日,下次變七日,七日變一個月,台灣唔敢還手,美狗亦無膽無藉口出手,台灣牌變廢紙
下次就吾系軍演甘簡單

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]