• 瀏覽: 37,342
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+6
你老味,不可回頭啦!機會比咗你,你冇好好珍惜。現在後悔,太遲了。

駐陸美大使 即刻出黎話美國唔想局勢升溫 準備與北京合作
驚到呢

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-4 18:31 發表

又係嘅,佩洛西去台灣之前、大陸又話伴飛又話截擊,講到幾咁為威水、戰狼一樣。

原來到最後都係咀炮算啦,寧願俾人民同外國嘲笑,都唔會上老美當,果然利害。

中國又贏!

黃畜死剩把囗好酸啊

直接解放台灣

屌你 老母美畜你話停就停.快啲過嚟幫拖. 東風17等緊你哋😃

引用:
原帖由 zambot3 於 2022-8-4 21:02 發表

其實日笨好慘,百幾年來一直被歐美列強訓練來咬中國,佢只係一條秋田犬,當年明治維新會成功,無歐美係背後技術支援我真係唔係好信。
明治維新,剛巧踫上西方向東移求物資啫。  個咩鬼工業革命,根本就蠢黃常講嘅環保問題根源。

拜山咩事呢?幾日冇蒲頭,好擔心

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-8-4 17:23 發表
台海局勢急速升溫之際,美國傳媒周三(3日)指拜登政府正游說民主黨籍參議員叫停《台灣政策法》的審議。《台灣政策法》列明台灣是美國的主要非北約盟友,這將改變美國對台政策。

台海都就快玩完啦。吾洗立法了

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2022-8-4 18:07 發表
解放軍一出, 嚇到美國腳軟.......
咁次,倒贏返cup

引用:
原帖由 要學懂感恩 於 2022-8-4 21:56 發表
駐陸美大使 即刻出黎話美國唔想局勢升溫 準備與北京合作
驚到呢
正乞兒

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-8-4 17:23 發表
台海局勢急速升溫之際,美國傳媒周三(3日)指拜登政府正游說民主黨籍參議員叫停《台灣政策法》的審議。《台灣政策法》列明台灣是美國的主要非北約盟友,這將改變美國對台政策。

喺危急關頭,美軍立即閃人。

原來中美枱底交易左, 代價當然係早一日J到出血既台灣網軍

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-4 18:16 發表

咁又係,等佩洛西同蔡英文攬哂頸、攞哂威離開台灣後,解放軍先敢出嚟放炮攞尾彩,真係嚇到腳軟㗎!

尋晚幾西威,攞哂荷蘭水蓋

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-4 18:22 發表

仲有北韓呀
肥仔金,得嫻射下週邊,吹9脹

老尾有無縮都咁快呀?

佩爛西唔係話不背棄對台承諾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]