• 瀏覽: 12,628
  • 回覆: 107
+8
台灣咁多愛國者防空導彈,真係應該試下性能,心裏有個數

台灣有事即係日本有事,不過日本當睇唔到,關人L事

贏粒糖輸間廠就係咁解.

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-8-4 16:33 發表
準時發炮,今次嚟真,唔係嘴炮,台灣可否攔截,試下無妨
灣灣好似冇裝導彈防禦系統

中國領導人有一樣野好,就係身兼軍政兩個大權,有政治知識,亦有統軍本領,唔知其他國元首係咪咁?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-4 16:55 發表
今次軍演拎晒數據,放入電腦做分析,用AI加以改進,必定成為攻台的助力。

台灣人仲懵盛盛,以為好好玩,比中國拎晒戰鬥數據都當無件事,可憐可悲。
忠誠愛國廢物就是這種
說好中國故事

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-8-4 16:26 發表
台灣防衛部門表示,解放軍在下午1時56分起,向台灣東北部、西南部周邊海域,發射多枚東風系列彈道飛彈,台軍即時掌握發射動態,啟動相關防...

叫台灣提供攻擊目標再做多次導彈演習

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2022-8-4 17:20 發表

忠誠愛國廢物就是這種
說好中國故事
我係咪廢物唔緊要,我只係平民,人微言輕,但我講既野岩唔岩先?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-4 16:55 發表
今次軍演拎晒數據,放入電腦做分析,用AI加以改進,必定成為攻台的助力。

台灣人仲懵盛盛,以為好好玩,比中國拎晒戰鬥數據都當無件事,可憐可悲。
溫水煮蛙,你估真係流架,啲傻蛙而家仲話暖暖哋好舒服添,唔好嘈醒佢哋

引用:
原帖由 搞搞震無幫襯 於 2022-8-4 17:24 發表

溫水煮蛙,你估真係流架,啲傻蛙而家仲話暖暖哋好舒服添,唔好嘈醒佢哋
我只係唔想平民白白犧牲,本著神的大愛提醒他們,但卻給人誤會了,嗄,如果我說話有影響力就好了。

引用:
原帖由 蠢係要死 於 2022-8-4 17:05 發表
菜菜子繃緊咗成朝,見到強挻嘅東風飛彈...
終於真氣一洩,癱軟在辦公椅... 
股間位d 罅,有一道濕暖氣流出...
好L 恐怖... 隨從都唔敢發出一聲...
跟住叫光頭昌去奶干佢

自己攞嚟嘅

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-4 16:32 發表
做咩唔還炮高價買咗咁多過期軍火唔去試下仲用唔用得
應該有試,可能唔著無出聲啫。

以後高興同唔高興都圍住玩番轉。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 16:52 發表
主人冇講野??? 
根本主人今次都知自己理虧,拜登都喝唔住個阿婆亂咁嚟,自己去攪著數,仲點咁大聲?所以今次正正係中央突破以往制肘,千戴難逢嘅一次可以去嘗試包圍台灣最好嘅時機。阿婆今次做咗麥麥送,送個大禮俾中央!

雖然係咁,阿婆今次都係嬴家,攞哂彩。美國分次蝕咗章俾中國,仲要俾人睇到拜登完全睇唔住下面啲人。當然,台灣要企係中央嘅對立面,永遠都只會係輸家!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]