• 瀏覽: 34,632
  • 回覆: 160
+14
隻嘢走咗未?

挑 嘥氣 我唔係要幫邊一個

離左婚 大家河水不犯井水 人地做咩又關你咩事

條新女畀人呃又如何 條女又唔係未成年 男歡女愛 呃人或被呃 自負盈虧啦

花柳冮

如果個男人同前妻冇小朋友, 我覺得佢點放閃都唔係問題~
但問題係, 個男人係人地老豆, 小朋友見到個老豆攬住另一個女人係度放閃, 會有咩感想?
婚姻既誓詞讀完就算, 最後離婚收場, 再戀再婚都唔該低調D啦~ 

引用:
原帖由 chilawytk 於 2022-8-4 13:41 發表
前TVB新聞主播柳俊江於前年與太太雷康怡(Florence)男友人打架被捕,從而被爆婚變,及後柳俊江喺社交平台默認結束10年婚姻關係。去到上年10月,柳俊江喺IG發佈照片兼低調宣佈與楊文蔚經理人Grace展開新戀情,之後柳俊江經常上載與Grace嘅合照到社交網站放閃,及冇再提及一對仔女。而Florence兩年嚟都冇發聲,直至日前終於首次喺自己網誌發文。

...
佢有冇性病?

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-8-4 14:55 發表
打女人啲男人唔要得
"打女人啲男人唔要得"
難道紅杏出牆水性楊花的妻子就可以被接受?

黃屍暴徒花柳肛話知佢僕街!關我膠事!

引用:
原帖由 chilawytk 於 2022-8-4 13:41 發表
前TVB新聞主播柳俊江於前年與太太雷康怡(Florence)男友人打架被捕,從而被爆婚變,及後柳俊江喺社交平台默認結束10年婚姻關係。去到上年10月,柳俊江喺IG發佈照片兼低調宣佈與楊文蔚經理人Grace展開新戀情,之後柳俊江經常上載與Grace嘅合照到社交網站放閃,及冇再提及一對仔女。而Florence兩年嚟都冇發聲,直至日前終於首次喺自己網誌發文。

...
服撚咗呢條友

引用:
原帖由 chilawytk 於 2022-8-4 16:06 發表

"打女人啲男人唔要得"
難道紅杏出牆,水性楊花的妻子就可以被接受?
明知個女人係水性楊花,都同佢結婚,個男人唔止唔要得,直頭係On9
多謝你話我聽佢原來咁On9

你兩人嘅事
無需報通街

垃圾

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-8-4 14:06 發表
花柳江都幾好艷福噃
好色食

借嚟執番擠好噃

花柳肛專食天使架

兩個都唔係好嘢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]