• 瀏覽: 62,548
  • 回覆: 7
+7
關大陸咩事
佢又入歐盟又入北約......咪搵歐洲議會幫lor

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 11:24 發表

會唔會係曲線反映叫中國唔好打台灣
如果係,咁係呢個時間求中國,應該係受老美指示
曲唔曲都唔關大陸事啦
搵歐盟lor.....唔係入會黎做咩

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 11:27 發表

就係想叫大陸唔好學俄羅斯咁開戰打老台
大陸點會打
打嬴要養2,000萬難民lor

圍死佢就夠
呆灣自己種野, 養2,000萬人肯定夠

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-4 11:31 發表
一早就應該咁做啦, 要揾個真正話事人嘛, 普京? 狗嚟啫
司機唔係要影封面咩
有時間理呢d

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 11:32 發表

當然啦,要打都係最好用台灣人民選票打走民進黨,人心歸順統一大業
是但你啦.....
睇你d留言, 都係d普通料......

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-4 11:35 發表

影封面? 講乜?
https://tw.news.yahoo.com/戰爭氛圍照連發-烏克蘭總統夫婦登vogue封面惹議-071756605.html

現在不只烏克蘭東部,俄羅斯朝多個地區轟炸,連安靜好幾週的首都基輔,一口氣遭到六枚巡弋飛彈攻擊。然而烏克蘭總統澤倫斯基,和第一夫人歐倫娜,卻在這時登上「Vogue」時尚雜誌數位封面,儘管一張張照片傳遞出戰爭下的真實面貌,卻也引發部分人士撻伐,認為戰爭人命關天,兩人的舉措不恰當。

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-4 11:39 發表

哦, 講呢啲, 師兄嘅聯想能力真高
重咁得閒影相......烏克蘭應該冇咩問題, 使咩人幫
影封面起碼2-3粒鐘, 都唔用黎同拜登傾

引用:
原帖由 大大寶 於 2022-8-4 13:01 發表

仲可以做愛發電,自給自足,小確幸生活
總之打嬴要養難民.......唔打先係正確決定

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]