• 瀏覽: 62,503
  • 回覆: 16
+7
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

司機呢個時間搵中國求助真係人唔笑狗都吠

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0804_00992_001.html

彩你都傻,你只係一個戲子,唔會彩你

其實想結束司機投降咪得囉

司機呢個人辦就係要比菜菜子做借鏡

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 11:22 發表
關大陸咩事
佢又入歐盟又入北約......咪搵歐洲議會幫lor
會唔會係曲線反映叫中國唔好打台灣
如果係,咁係呢個時間求中國,應該係受老美指示

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 11:25 發表

曲唔曲都唔關大陸事啦
搵歐盟lor.....唔係入會黎做咩
就係想叫大陸唔好學俄羅斯咁開戰打老台

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 11:29 發表

大陸點會打
打嬴要養2,000萬難民lor

圍死佢就夠
呆灣自己種野, 養2,000萬人肯定夠
當然啦,要打都係最好用台灣人民選票打走民進黨,人心歸順統一大業

引用:
原帖由 賢豬 於 2022-8-4 11:40 發表
老巫西攪咗個大頭佛,而家又要利用宅男轉移視線,好笑,大國喎
大國呢次真係技窮了

引用:
原帖由 ing.baring 於 2022-8-4 11:45 發表
要結束戰事,其實很簡單,就係遠離美國,唔好再做別人的棋子,唔好再做別人的狗
咁即係叫司機主動落台

引用:
原帖由 ing.baring 於 2022-8-4 11:51 發表

一個領導人如果真心為人民著想,就不會將自己國土變成戰場
司機奈何只有一隻狗,要同主人求食

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2022-8-4 11:52 發表
佢都On9擺明係個大抗,中國都費事理佢
從來眼尾都無望過佢一眼

引用:
原帖由 义電機 於 2022-8-4 11:56 發表
講D嘢日日變
廢L事睬佢
日日變都好過講一套做一套

引用:
原帖由 义電機 於 2022-8-4 11:59 發表

老尾咪講一套做一套囉
正解

引用:
原帖由 12345678 於 2022-8-4 11:59 發表
司機可以搵臺灣菜婆,條八婆一定瞓身幫你,仲好興奮貼埋飛機大床過去幫你,臺灣大把菠蘿(鳳梨),可以掟過去俄羅斯發動攻勢。😂😂
菜菜子仲飛得起咩

引用:
原帖由 大王來巡山 於 2022-8-4 12:00 發表
背落西幫到手
訪問完日本經中俄上空飛去烏克蘭

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]