• 瀏覽: 62,523
  • 回覆: 457
+7
馬達西奇單嘢當冇發生過?
同你冇乜好傾

呢條戲子佬被普京打到傻撚咗,走投無路

老美出完西婆,輪到出道友😄

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-8-4 10:57 發表
你想搵姐, 人地應你先得架 
中澳部長級通話終止數月 華官:停止視中國為威脅 否則不接電話

https://www.hk01.com/sns/article/551937

哦, 講呢啲, 師兄嘅聯想能力真高

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:54 發表
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

司機呢個時間搵中國求助 ...
台戲己經冇人睇,無謂嘅傷亡己無意義

俄羅斯同烏克蘭, 佢覺得大陸會幫那一邊?

老巫西攪咗個大頭佛,而家又要利用宅男轉移視線,好笑,大國喎

乜呀燈神唔撚采佢,,,,

點解唔搵佢主子幫手反而要搵佢對頭人?如果萬一比阿爺拆掂咗叫美畜顏面何存?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-4 11:39 發表

哦, 講呢啲, 師兄嘅聯想能力真高
重咁得閒影相......烏克蘭應該冇咩問題, 使咩人幫
影封面起碼2-3粒鐘, 都唔用黎同拜登傾

司機唔係接收左好多軍火嗎? 之前仲話好勁, 點解要求和?

知道衰膠硬先求中國調停,有問過你主子老美未架?【小心被換人】喎。😩😂

又係公仔會 

引用:
原帖由 K2020 於 2022-8-4 11:07 發表
司機係唔係唔睇新聞架?呢個時候仲敢搵中國幫手?信唔信中國打埋一份,不過係打7你(講笑)😂
條粉腸係想拖中國落水,中國唔聽哂佢點比錢資助佢制裁俄羅斯就係幫兇就要比全世界聲討呢啲下三流把式一向係黃甴中人套路!唔出聲唔理佢就好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]