• 瀏覽: 62,515
  • 回覆: 457
+7
簡單講,大家同村兄弟,你帶班山賊在村門口紮營!你話應唔應該打柒你!
台灣其實同烏黑蘭一樣!引D山賊來,一樣打L到你變豬頭
民主L!用D黑金,毒品,天使,引到你班傻仔扯晒棋,流晒精!以為好L正!
到頭來做落水狗都做唔成!成世無好日子過!

柒連司機向俄軍投降即刻有和平!!!

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-8-4 10:56 發表
想結束打仗
應該搵普京
唔係搵習總
哩條司機本身都好戰啦
如果真係想結束,正路就一路打,一路從外交途徑去傾啦
而唔係不斷第三方俾武器,然後晌自己國家嘅土地上面不斷破壞

投降佢要落台,隻狗仲有利用價值,主人唔會俾隻狗咁快收工

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:54 發表
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

司機呢個時間搵中國求助 ...
世上無免費午餐,有咩好交換先

自作自受,等睇俄國統一烏克蘭。

你來北京,如果真係見到領導人又對到話嘅,咪幫你同普京講吓情囉。

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:54 發表
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

大佬,唔係搵你啲北約友好同俄佬傾,咪搞掂囉。宜家又嚟叫中國幫手?佢哋無料到咩???

領導人忙緊軍演, 唔得閒理你。

想搵中國 cap水

搵北韓同普京傾囉

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-8-4 22:31 發表
年頭已經講啦
佢周圍叫人幫手,各式各樣出齊

引用:

叫佢搵美國拜登啦!搵中國把咩!

美國唔理你?

d 黃人死曬去邊?又話學烏克蘭既
依家烏仔都要求中國幫手
真係情何以堪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]