• 瀏覽: 57,624
  • 回覆: 457
  • 追帖: 1
+7
司機呢個人辦就係要比菜菜子做借鏡

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:54 發表
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

司機呢個時間搵中國求助 ...
奸狗, 你問左狗主未?

咪傻啦

關大陸咩事
佢又入歐盟又入北約......咪搵歐洲議會幫lor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 11:22 發表
關大陸咩事
佢又入歐盟又入北約......咪搵歐洲議會幫lor
會唔會係曲線反映叫中國唔好打台灣
如果係,咁係呢個時間求中國,應該係受老美指示

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 11:24 發表

會唔會係曲線反映叫中國唔好打台灣
如果係,咁係呢個時間求中國,應該係受老美指示
曲唔曲都唔關大陸事啦
搵歐盟lor.....唔係入會黎做咩

搵中國傾即係想投降啦,只係想體面D啫

中國勸你投降你做唔做得到先,應該唔會好似老美同歐盟咁慫恿你繼續打㗎

司機唔係想打十年架咩?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 11:25 發表

曲唔曲都唔關大陸事啦
搵歐盟lor.....唔係入會黎做咩
就係想叫大陸唔好學俄羅斯咁開戰打老台

吊佢老美係世界頭號大國,有絕對能力結束俄烏戰爭,中國無能為力,司機應該搵拜燈直接對話。

中國或會考慮提供500頂頭盔俾烏雞繼續努力應戰,同時提供500噸人道民生物資俾俄羅斯表示中立。

和談之路早就給宅男司機封晒,不斷令局勢升溫,對普京來講只是野外演練,難得有機會可以實戰練兵真係可遇不可求,但對歐美來講就是不斷將錢掉落一個名為「烏克蘭」的黑洞內...

況且宅男司機不可一世,公開指責歐美唔大力支持早就令人厭惡,近日都唔聽到再有國家捐武器或者經濟援助了,所以先想找中國搵著數吧...

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 11:27 發表

就係想叫大陸唔好學俄羅斯咁開戰打老台
大陸點會打
打嬴要養2,000萬難民lor

圍死佢就夠
呆灣自己種野, 養2,000萬人肯定夠

點解唔搵美國?世界一哥咩人都要聽佢話

呢條美走9,死開啦,中國彩佢都傻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]