• 瀏覽: 13,491
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 20:23 發表

夠鐘食藥啦!
冇藥醫,等人道毀滅。

引用:
原帖由 hanE 於 2022-8-4 23:31 發表

我就想保持現狀,困死班呆民等佢哋變成餓狗拎菜婆個頭投誠。
有難度喎!得一個菜頭咪爭餐死?

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 23:36 發表

有難度喎!得一個菜頭咪爭餐死?
咁先過癮咪由得佢俾羣餓狗嘶咬,諗吓都開心😂

引用:
原帖由 hanE 於 2022-8-4 23:40 發表

咁先過癮咪由得佢俾羣餓狗嘶咬,諗吓都開心😂
《過癮》
群狗瘋狂齊搶屎
眾人消恨賞鋤奸
連場好景君須記
禍國殃民終必還

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 09:45 發表
看到大陸不斷向台灣讓利,所以不相信大陸要在這些年內統一。畢竟統一是件大工程,遲些可能效果更好。只是蔡英文冇有(沒有)識死,愈來愈離譜,竟然明目張胆地招狼入舍;她相信此後來訪的「客」人愈來愈多,造成一個既定「亊實」。

習大大唯有把握良機,提前出手;
先來經濟施遏,餓慌了的狗才知感恩。
取消兩岸中線,解放軍來去自如,讓台民明白誰是大佬。
台灣一定有人找中共商議「如何解局」?
...
唔使怕,蔡英文會去温安倍打救,蔡英文系正中的認賊作父者。台灣人好低B,話配洛西巫婆去台灣放火一走了之。台灣的人信十足。件事系蔡英文請配洛西巫婆去台灣放火才正確啊!!!

啱啱在朋友圈覆朋友;

六區軍演驚殘菜
眾志升華拒外蠻

引用:
原帖由 雨點子 於 2022-8-5 08:26 發表

唔使怕,蔡英文會去温安倍打救,蔡英文系正中的認賊作父者。台灣人好低B,話配洛西巫婆去台灣放火一走了之。台灣的人信十足。件事系蔡英文請配洛西巫婆去台灣放火才正確啊!!!
唔奇喎!

扭曲人生。😳😳

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-5 08:29 發表

唔奇喎!
本來系回覆一個畫面;黑人少年身體與膝節皆嚴重扭曲。唔知點解來咗呢度。😳😳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]