• 瀏覽: 10,387
  • 回覆: 71
+2
引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2022-8-4 12:56 發表

香港討論區都大把人做咗外國人啦,網上世界靚女真身都可以係核突佬啦
你又岩
只不過香討已經係經常性係有利於中國既就係真既,而不利於中國既都係假既

引用:
原帖由 貴姓黃生 於 2022-8-4 08:36 發表

美國眾議院院長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西或波洛西)昨晚(2日)乘坐C-40C專機(呼號SPAR19 ...
台灣撐台獨好合理。
如果,撐統一,小心比蔡英文對付中天一樣,做生意要執笠,工冇得返。
最緊要,台灣被大陸解放時,台獨分子找數坐監就可以啦。

傳聞話佢喜歡磨豆腐,點解唔食豆腐食意粉!

好L憎寫字有骨的人,真台獨你咪講,唔好講D唔講D,無非想出事不負責任

引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-8-4 13:01 發表

你又岩
只不過香討已經係經常性係有利於中國既就係真既,而不利於中國既都係假既
兒登好耐之前已經係咁,有利反中就係真,國家好事一概係假,你撐中,群起block你

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2022-8-4 14:42 發表

兒登好耐之前已經係咁,有利反中就係真,國家好事一概係假,你撐中,群起block你
無錯,所以香討同連登都係有通病

小幸運

佩洛西係意大利人

話打腫臉已經夠衰啦!關鍵你賺人仔又出來搞嘢

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2022-8-4 09:24 發表

但佢為何要急刪Post,如果唔覺有問題,為何要刪除!
就係怕咗啲低能大陸人,所以刪post.

引用:
原帖由 miniblock 於 2022-8-5 19:18 發表

就係怕咗啲低能大陸人,所以刪post.
吓,低能都怕? 咁佢自己咪仲低能,我就唔會怕低能既人啦!

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2022-8-4 08:59 發表
食個意粉, 台灣網軍綠綠們又玻璃心碎一地了
台灣騙子島網軍, 最叻扮國內網民來製造矛盾衝突... 牠們好多時忘記改分身帳號而露出馬腳...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]